Toon menu
Foto 1 bij RDM-Kantine
Foto 2 bij RDM-Kantine
Foto 3 bij RDM-Kantine
Foto 4 bij RDM-Kantine
Foto 5 bij RDM-Kantine
Foto 6 bij RDM-Kantine
Foto 7 bij RDM-Kantine
Foto 8 bij RDM-Kantine
Foto 9 bij RDM-Kantine
Foto 10 bij RDM-Kantine
Foto 11 bij RDM-Kantine

RDM-Kantine
Vergaderlocatie in Rotterdam - Zuid-Holland

RDM-Kantine
Heijplaatstraat 3
3089JB Rotterdam

Telefoon
010 429 1834
Personen
10 - 200
Zalen
4
Kaart
Tonen

Bezoek de website

De vernieuwde RDM Kantine is een prachtige industriële locatie te midden van de Rotterdamse Dokhaven. Op de plek waar vroeger de arbeiders van de RDM bijkwamen van noeste arbeid en hun boterham uit de trommel aten, kunt u nu ook trouwen, dineren, uw receptie/ feest geven en uw zakelijke bijeenkomst houden. Rotterdam is de grootste havenstad van de wereld en dat ziet u terug. De industriële look en feel zijn behouden gebleven, maar met een eigentijdse twist. Het is een plek om te ontmoeten, te werken of gewoon te genieten van het uitzicht over RDM Rotterdam en de Dokhaven. 

Buiten
Bij mooi weer kan uw ontvangst, borrel of receptie uiteraard ook buiten plaatsvinden. Dichter bij de wereldse beleving van de haven kunt u niet komen. Uw gasten worden getrakteerd op een fenomenaal uitzicht! Bij mooi weer is het zelfs mogelijk om uw evenement te laten plaatsvinden op de pier midden in de Dokhaven. U kunt de beleving van de haven zelfs uitbreiden door de gasten te laten arriveren en/of vertrekken met de watertaxi of waterbus.

De RDM Kantine beschikt over twee ruimtes die tevens aan elkaar te schakelen zijn door de zware glas met houten deuren aan industriële katrollen te openen. Zo kunnen wij voor u tijdens uw borrel receptie/feest een leuke dans - zit combinatie creëren maar ook de ruimte knusser maken voor uw bijeenkomst, afhankelijk van uw aantal gasten. De RDM Kantine is ingericht met rauwe, comfortabele stations banken.

Bezoek de website