Toon menu
Foto 1 bij Rebelz aan de Rotte
Foto 2 bij Rebelz aan de Rotte
Foto 3 bij Rebelz aan de Rotte
Foto 4 bij Rebelz aan de Rotte
Foto 5 bij Rebelz aan de Rotte
Foto 6 bij Rebelz aan de Rotte
Foto 7 bij Rebelz aan de Rotte
Foto 8 bij Rebelz aan de Rotte

Rebelz aan de Rotte
Vergaderlocatie in Rotterdam - Zuid-Holland

Rebelz aan de Rotte
Bergse Rechter Rottekade 1
3051AB Rotterdam

Telefoon
010 870 1387
Personen
2 - 200
Zalen
2
Kaart
Tonen
Socials
Instagram

Bezoek de website

Tweets van Rebelz aan de Rotte

Familiediner, jubileum, bruiloft, afdelingsuitje of meeting? Ook als groep of bedrijf bent u van harte welkom bij Rebelz aan de Rotte. Wij bieden u een prachtig ruim en licht restaurant dat flexibel in te richten is.

Rebelz aan de Rotte is een restaurant met een missie. In een aantal leer/werkplekken worden ex-gedetineerde vrouwen geholpen een plaats te krijgen op de arbeidsmarkt. Door heerlijk bij ons te komen genieten draagt u dus bij aan het geven van een tweede kans aan een groep vrouwen voor wie die tweede kans niet vanzelfsprekend is...

Ontvang uw gasten bovendien in een ‘kunstwerk’ ontworpen door kunstenaarsduo Arno Coenen en Iris Roskam, bekend van o.a. de Markthal in Rotterdam. Zij hebben onze missie vertaald in een prachtig interieur, dat zeker uw zintuigen zal prikkelen.

Voor private dining, vergaderen of brainstormsessies kunt ook gebruik maken van onze stijlkamer. Deze bijzondere ruimte is nog in originele staat en herinnert u aan de tijd dat ons gebouw nog de Tim's Limonadefabriek was. Een intieme kamer waar u in alle rust met uw gezelschap kunt lunchen, dineren of vergaderen. Ook deze kamer biedt uitzicht op de Rotte. Bij Rebelz aan de Rotte is veel mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld uw evenement uitbreiden met een boottochtje op de prachtige rivier De Rotte bij ons voor de deur. Rebelz aan de Rotte, een goede bijeenkomst voor een goede zaak!

Voor meer informatie kunt u bellen of mailen 010 - 870 1387  lekker@rebelzaanderotte.nl.

Bezoek de website