Toon menu
Foto 1 bij Shofukan
Foto 2 bij Shofukan
Foto 3 bij Shofukan
Foto 4 bij Shofukan
Foto 5 bij Shofukan
Foto 6 bij Shofukan
Foto 7 bij Shofukan
Foto 8 bij Shofukan

Shofukan
Vergaderlocatie in Rotterdam - Zuid-Holland

Shofukan
Charloisse Kerksingel 32-14
3082DB Rotterdam

Telefoon
06 1130 0388
Personen
5 - 65
Zalen
3
Kaart
Tonen

Bezoek de website

In een oude kleuterschool uit 1929 is na een grondige verbouwing Japans cultureel centrum Shofukan gevestigd. Het centrum is een oase van rust in het pittoreske Oud Charlois. De dojo, de ontvangstruimte en de vergaderruimte bieden een verrassende ambiance voor zakelijke bijeenkomsten, trainingen, cursussen, presentaties, evenementen, vergaderingen, boardmeetings en lezingen.

Naast het reguliere programma organiseert Shofukan onder andere workshops aikido, sushi maken, theeceremonie, shinto-oefeningen, ikebana (Japanse bloemsierkunst), zenmeditatie, Japanse taal en cultuur, origami, shodo (kalligrafie) of diner. Deze onderdelen zijn gemakkelijk te integreren in uw eigen programma, conferentie of teamuitje.

Door de bijzondere omgeving, persoonlijke aandacht en het hoge serviceniveau wordt zakelijke gastvrijheid gecombineerd met rust en creativiteit. Bij ons is het mogelijk om te lunchen en te dineren, het gebouw beschikt over wifi en parkeren is gratis. Ook met het openbaar vervoer zijn we goed bereikbaar.

Bezoek de website