Toon menu
Foto 1 bij ss Rotterdam
Foto 2 bij ss Rotterdam
Foto 3 bij ss Rotterdam
Foto 4 bij ss Rotterdam
Foto 5 bij ss Rotterdam
Foto 6 bij ss Rotterdam
Foto 7 bij ss Rotterdam
Foto 8 bij ss Rotterdam
Foto 9 bij ss Rotterdam
Foto 10 bij ss Rotterdam
Foto 11 bij ss Rotterdam

ss Rotterdam
Congrescentrum in Rotterdam - Zuid-Holland

ss Rotterdam
3e Katendrechtsehoofd 25
3072AM Rotterdam

Telefoon
010 297 30 90
Personen
10 - 3500
Zalen
16
Kaart
Tonen
Socials
Instagram

Bezoek de website

Congres- en vergaderlocatie in Rotterdam

Het ss Rotterdam is een plek waar gasten op avontuur gaan, iets beleven. Tijdens een weergaloos feest, inspirerend congres, de mooiste bruiloft, een luxe hotelovernachting of een bijeenkomst waar uw klant centraal staat. Iedereen merkt het: dit is de perfecte locatie voor uw evenement.

Ontdek de onbegrensde mogelijkheden om uw meetings & events te organiseren op het schip met maar liefst 12 verschillende authentieke ruimtes en 29 meeting rooms voor vergaderingen. Ze hebben allemaal een eigen verhaal. Zakelijk of feestelijk, voor 10 tot maximaal 3.500 personen kunt u op het schip uw wensen en die van uw gasten in vervulling laten gaan en uw doelstellingen realiseren!

Een vergaderlocatie voor een dag, break-out rooms tijdens een meerdaags congres of een intieme luxe ruimte voor die belangrijke ontmoeting. Als DVA (Dutch Venue Association) locatie bent u op het ss Rotterdam verzekerd van topkwaliteit. Onze ruimtes zijn multifunctioneel, flexibel indeelbaar en beschikken over alle moderne faciliteiten. Toe aan een inspirerende break? Wilt u ook lunchen, dineren en/of overnachten? Op het ss Rotterdam kan het allemaal.

Een maritieme congreslocatie, hotel, restaurant en toeristische attractie in één. Het ss Rotterdam ligt op nog geen zeven kilometer afstand van Rotterdam The Hague Airport en slechts vijftig kilometer van Amsterdam Airport. Een ‘one-stop-ship’ voor al uw evenementen. Een uitstekend bereikbaar ‘drijvend dorp’ voor ongeveer 3.500 gasten met 12 eventzalen, 29 meeting rooms, 254 hotelkamers, 580 parkeerplaatsen en meerdere restaurants en bars.

Bezoek de website