Toon menu
Foto 1 bij ss Rotterdam
Foto 2 bij ss Rotterdam
Foto 3 bij ss Rotterdam
Foto 4 bij ss Rotterdam
Foto 5 bij ss Rotterdam
Foto 6 bij ss Rotterdam
Foto 7 bij ss Rotterdam
Foto 8 bij ss Rotterdam
Foto 9 bij ss Rotterdam
Foto 10 bij ss Rotterdam
Foto 11 bij ss Rotterdam
Foto 12 bij ss Rotterdam

ss Rotterdam
Congrescentrum in Rotterdam - Zuid-Holland

ss Rotterdam
3e Katendrechtsehoofd 25
3072AM Rotterdam

Telefoon
010 297 30 90
Personen
10 - 3500
Zalen
16
Kaart
Tonen
Socials
Instagram

Bezoek de website

Welkom aan boord!

Als voormalig vlaggenschip van de Holland-Amerika Lijn en cruiseschip heeft het ss Rotterdam vele wereldzeeën bevaren. Het schip heeft een lange en rijke historie. Het schip ligt nu permanent aangemeerd in het centrum-zuid van Rotterdam. Het ss Rotterdam is een bijzondere plek waar vele mogelijkheden worden aangeboden. Hotel, restaurants, bars, terras, evenementenlocatie, attractie, trouwlocatie, kantoren en meer! Het ss Rotterdam biedt iedere bezoeker en gast een unieke ervaring met een werelds uitzicht op de Maas en de skyline van Rotterdam!

ss Rotterdam verzorgt het plannen, organiseren en uitvoeren van uw congres en evenement aan boord. Het ss Rotterdam kent prachtige authentieke zalen die zijn voorzien van alle moderne faciliteiten. Er zijn onder andere diverse break-out rooms, een prachtige Grand Ballroom, een hemelse Sky Room, de schitterende Odyssee Room en La Fontaine Room (de voormalige dinerzalen) en een uniek Theatre dat plaats biedt aan 500 gasten! De volledig uitgeruste ruimtes op het schip zijn geschikt voor talloze gelegenheden; een managementvergadering, een meerdaags congres of een groot personeelsevenement van 10 tot 3.500 gasten.

De mogelijkheid bestaat om tijdens uw event een overnachting te boeken, want aan boord bevindt zich tevens het 4-sterren hotel. Het hotel telt 254 hotelkamers, verdeeld in drie bijzondere thema’s: Manhattan, Bahamas en Original. De thema’s zijn gekozen naar de cruises die het schip in vroegere tijden heeft gemaakt. 

Bereikbaarheid 

Met haar ligplaats aan het 3e Katendrechtsehoofd en een eigen parkeerterrein heeft het ss Rotterdam een centrale ligging. Het schip is uitstekend bereikbaar over water, per auto en met het openbaar vervoer.

Bezoek de website