Toon menu
Foto 1 bij The Hospitality Club
Foto 2 bij The Hospitality Club
Foto 3 bij The Hospitality Club
Foto 4 bij The Hospitality Club
Foto 5 bij The Hospitality Club
Foto 6 bij The Hospitality Club
Foto 7 bij The Hospitality Club
Foto 8 bij The Hospitality Club

The Hospitality Club
Vergaderlocatie in Rotterdam - Zuid-Holland

The Hospitality Club
Van Vollenhovenstraat 15
3016BE Rotterdam

Telefoon
010 2762 479
Personen
5 - 1500
Zalen
3
Kaart
Tonen

Bezoek de website

The Hospitality Club

The Hospitality Club is gevestigd in een uniek complex van pakhuizen gebouwd in 1894, achter de statige gevels van het Scheepsvaartkwartier, het Westelijk Handelsterrein. Het pakhuizencomplex bestaat uit twee lagen met een totale oppervlakte van 7.000 m². In de pakhuizen werden allerlei goederen opgeslagen uit de Veerhaven. Aanvankelijk ging transport nog met paard en wagen, waarbij de paarden in de beneden straat gestald werden. Later werd de entree aangepast op het vrachtverkeer. In WO II was het een distributiecentrum voor de Duitsers en bleef gespaard bij de bombardementen.

The Hospitality Club bestaat uit 3 aaneengeschakelde pakhuizen in de benedenstraat van het Westelijk Handelsterrein en zijn sfeervol, mooi ingerichte ruimtes die zowel geschikt zijn voor een zakelijk als een particuliere bijeenkomst. U kunt Pakhuis 1 gebruiken als vergaderruimte en/of private lunch/dinner ruimte, geschikt voor maximaal 100 personen in theateropstelling. De Lounge (in Pakhuis 3) kunt u ideaal gebruiken als ontvangstruimte of als subruimte tijdens een break-out sessie. In Pakhuis 2 bevindt zich een sfeervolle bar, die alle gelegenheid biedt om met een hapje en een drankje uw dag af te sluiten.

Ons team staat voor u klaar om uw workshop, bedrijfsuitje, teambuilding sessie, bedrijfspresentatie, exclusieve zakelijke of particuliere lunch of diner, receptie, feestavond, een gastronomische wandeling of vergadering te verzorgen! Naast de ruimtes van  The Hospitality Club met als capaciteit 300 gasten, is er de mogelijkheid overige pakhuizen en de benedenstraat bij te huren. Op deze manier is het mogelijk een bijeenkomst te organiseren tot 1.500 gasten.

The Hospitality Club
Van Vollenhovenstraat 15 (pakhuis 1-3)

3016 BE Rotterdam

010-2762479

Bezoek de website