Toon menu
Foto 1 bij Theater Rotterdam
Foto 2 bij Theater Rotterdam
Foto 3 bij Theater Rotterdam
Foto 4 bij Theater Rotterdam
Foto 5 bij Theater Rotterdam
Foto 6 bij Theater Rotterdam
Foto 7 bij Theater Rotterdam
Foto 8 bij Theater Rotterdam
Foto 9 bij Theater Rotterdam

Theater Rotterdam
Congrescentrum in Rotterdam - Zuid-Holland

Theater Rotterdam
Schouwburgplein 25
3012CL Rotterdam

Telefoon
010 404 4111
Personen
10 - 1200
Zalen
8
Kaart
Tonen
Contact
Kim Christiaansen
Socials
Instagram

Bezoek de website

Tweets van Theater Rotterdam

Toplocatie voor congressen en evenementen
De Schouwburg van Theater Rotterdam is het kloppend hart van cultureel Rotterdam. De sfeervolle ruimten lenen zich ook uitstekend voor een inspirerend bedrijfsevenement. Laat u verrassen door de vele zakelijke mogelijkheden van ons theater. De strak vormgegeven Schouwburg is in 1988 ontworpen door architect Wim Quist. Scenograaf Jan Versweyveld toverde de binnenkant van de ‘kist van Quist’ om in een smaakvolle, eigentijdse ruimte. Het markante gebouw biedt de perfecte locatie voor diners, conferenties, lezingen en seminars.

Uw wensen worden realiteit
De Schouwburg beschikt over verschillende zalen. Elk met een eigen karakter. Zo is de Hal de ideale plek voor een feestelijke ontvangst of borrel, kunt u in de Kleine Zaal dineren op het podium, biedt de Grote Zaal de juiste ambiance voor een congres en is de Erker een mooie ruimte voor een vergadering of discussie. Wij realiseren graag uw wensen.

Of u nu een intieme activiteit organiseert of een groot bedrijfsevenement, een prominent theater als de Schouwburg heeft alles in huis om van uw event een succes te maken. Ons team van professionals staat voor topkwaliteit. We combineren technische know-how met creatieve oplossingen en uitmuntende catering van Café Restaurant Floor. De centrale ligging en het bruisende grote stadsgevoel doen de rest.

Bereikbaarheid
Theater Rotterdam, locatie Schouwburg bevindt zich in het hart van de Rotterdamse binnenstad, op loopafstand van het Centraal Station. Onder het Schouwburgplein ligt een riante parkeergarage. Goede bereikbaarheid is dus gegarandeerd.


Bezoek de website