Toon menu
Foto 1 bij Wereldmuseum
Foto 2 bij Wereldmuseum
Foto 3 bij Wereldmuseum
Foto 4 bij Wereldmuseum
Foto 5 bij Wereldmuseum
Foto 6 bij Wereldmuseum
Foto 7 bij Wereldmuseum
Foto 8 bij Wereldmuseum

Wereldmuseum
Vergaderlocatie in Rotterdam - Zuid-Holland

Wereldmuseum
Willemskade 22-25
3016DM Rotterdam

Telefoon
010 270 7150
Personen
8 - 450
Zalen
3
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Het Wereldmuseum is gelegen in het statige Rotterdamse Scheepvaartkwartier en heeft een prachtig uitzicht op de Maas en de historische Veerhaven. Naast de allure die de locatie uitstraalt, zijn gastgerichtheid en kwaliteit de speerpunten. Wanneer het gaat om culinaire of artistieke beleving, een rondleiding door het museum en give-aways uit de Art Shop; geven cachet aan uw evenement.

Het Wereldmuseum beschikt over  3 verschillende zalen met elk een unieke sfeer en uitstraling. De sprookjesachtige Balzaal, de intieme Dr. Elie Van Rijckevorselzaal en de fabuleuze Salon lenen zich uitstekend voor onvergetelijke recepties, diners, vergaderingen, congressen en bedrijfsfeesten. Uw zakelijk evenement is mogelijk van 8 tot 450 personen. Uiteenlopende combinaties met een tentoonstellingsbezoek behoren eveneens tot de mogelijkheden.

De culinaire invulling van uw evenement kunt u met een gerust hart toevertrouwen aan de brigade van het Wereldmuseum, de mogelijkheden op dit gebied zullen zeker aan uw wensen voldoen. Voor elke gelegenheid biedt het Wereldmuseum een uitgebreide keuze aan hapjes, luxe amuses, lichte en uitgebreide lunches en diners in alle mogelijke vormen.

Het Wereldmuseum is een locatie vol charme en een betoverende ambiance. Met alle faciliteiten op het gebied van techniek, elke mogelijke zaalopstelling en gerenommeerde gastronomie is het dé locatie voor elk succesvol zakelijk evenement.

Bezoek de website