Toon menu
Foto 1 bij Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden
Foto 2 bij Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden
Foto 3 bij Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden
Foto 4 bij Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden
Foto 5 bij Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden

Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden
Vergaderlocatie in Sassenheim - Zuid-Holland

Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden
Warmonderweg 8
2171AH Sassenheim

Telefoon
0252 - 462 255
Personen
2 - 730
Zalen
16
Kaart
Tonen
Contact
Melanie Lammers

Bezoek de website

Van der Valk Hotel Sassenheim – Leiden is gelegen aan de A44 tussen Amsterdam, Leiden en Den Haag. Een ideale locatie voor een vergadering, feest, diner, bruiloft of presentatie. Ontdek onze nieuwe ruime, sfeervolle zalen en organiseer samen met ons ervaren Banquet Sales team een onvergetelijk evenement.

Onze sfeervolle, multifunctionele (vergader) zalen kunnen we afstemmen op elk evenement. Van een boardroom meeting tot een presentatie voor 550 personen. Vanwege de flexibele wanden en snelle ombouwtijd kan een plenaire sessie eenvoudig worden omgebouwd in verschillende opstellingen voor break-out sessies.

Ons Banquet sales team beschikt over ruime ervaring in het verzorgen van conferences, road shows, product lanceringen en seminars zodat ook uw evenement bij ons gegarandeerd in goede handen is. Onze vernieuwde zalen zijn uitgerust met de meest moderne techniek. De autolift die toegang biedt tot de grootste vergaderzaal, is ideaal voor de levering van (exhibitie) stands, training materiaal en zelfs auto’s voor product presentaties!

Alle vernieuwingen en renovaties zijn uitgevoerd in het teken van duurzaamheid. Mede daardoor hebben wij voor het derde jaar op rij het Green Key Goud certificaat weten te bemachtigen. Vanaf september 2015 openen wij de deuren van het compleet vernieuwde congrescentrum, welke wordt voorzien van de allernieuwste (draadloze) presentatie- en geluidstechnieken. Hiermee bent u verzekerd van een succesvol evenement!

Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen voor een persoonlijke ontmoeting!

Bezoek de website