Toon menu
Foto 1 bij De Buitenhorst
Foto 2 bij De Buitenhorst
Foto 3 bij De Buitenhorst
Foto 4 bij De Buitenhorst
Foto 5 bij De Buitenhorst
Foto 6 bij De Buitenhorst
Foto 7 bij De Buitenhorst
Foto 8 bij De Buitenhorst
Foto 9 bij De Buitenhorst
Foto 10 bij De Buitenhorst

De Buitenhorst
Vergaderlocatie in Schaijk - Noord-Brabant

De Buitenhorst
Franse baan 4
5374RS Schaijk

Telefoon
0486 464 686
Personen
7 - 65
Zalen
3
Kaart
Tonen
Contact
Rianne Mathijssen

Bezoek de website

Natuurlijk vergaderen in Brabant

Vergaderen in overvolle, sfeerloze snelweghotels. Het is weinig inspirerend. U denkt: het hoort er nu eenmaal bij. Maar het kan ook anders. De Buitenhorst biedt de perfecte omgeving om weg van alle stress en tijdsdruk een vergadering of één of meerdaagse trainingen te organiseren en te proeven aan het Brabantse boerenleven. Een inspirerend symposium met klanten, teambuilding of een gezellig weekend met uw personeel. U heeft altijd het alleen gebruik van de ruimte zodat u niet gestoord wordt door andere groepen.

De Buitenhorst beschikt over meerdere unieke (vergader)ruimtes die los of in combinatie gebruikt kunnen worden. Er zijn tal van mogelijkheden en in overleg kunt u gebruik maken van meerdere inspirerende (sub) ruimtes. Ook is het gebruik van audiovisuele middelen en draadloos internet volledig gratis. Neem contact met ons op zodat wij voor u een uniek (vergader) arrangement op maat kunnen samen stellen. Wij helpen u graag op weg!

Door de centrale ligging in de driehoek Eindhoven - Den Bosch - Nijmegen is De Buitenhorst makkelijk bereikbaar via de A50 en A59. Op ons eigen terrein zijn ruim voldoende parkeermogelijkheden aanwezig (50).


Bezoek de website