Toon menu
Foto 1 bij St Joris Doele Schiedam
Foto 2 bij St Joris Doele Schiedam
Foto 3 bij St Joris Doele Schiedam
Foto 4 bij St Joris Doele Schiedam
Foto 5 bij St Joris Doele Schiedam
Foto 6 bij St Joris Doele Schiedam
Foto 7 bij St Joris Doele Schiedam
Foto 8 bij St Joris Doele Schiedam

St Joris Doele Schiedam
Vergaderlocatie in Schiedam - Zuid-Holland

St Joris Doele Schiedam
Doeleplein 1
3111PA Schiedam

Telefoon
010 426 3373
Personen
7 - 120
Zalen
3
Kaart
Tonen
Contact
Martine van Eijk

Bezoek de website

Vergaderen in de St. Joris Doele is een belevenis. Het pand beschikt over drie heel verschillende ruimtes, die alle drie volledig tot uw beschikking staan. Hier vergadert u in de beslotenheid van uw eigen gezelschap, want de hele benedenverdieping is voor u. Deze verdieping biedt plaats aan zakelijke bijeenkomsten van minimaal zeven tot maximaal 120 personen.

Elke ruimte heeft een heel eigen sfeer en draagt op unieke wijze bij aan het succes van uw zakelijke bijeenkomst. Desgewenst verzorgen wij de lunch en/of het diner, een afsluitende borrel of zelfs een barbecue in de rustieke binnentuin. De St. Joris Doele is bovendien uitstekend bereikbaar per auto (voldoende parkeergelegenheid), met openbaar vervoer en zelfs over het water: arriveren uw gasten per boot, dan kunnen zij direct aanleggen aan de steiger voor de deur!

In de Grote Schutterszaal, geschikt voor ca. 90 vergaderplaatsen, komen ruimte, licht, oud en nieuw verrassend samen. Bij mooi weer is het mogelijk in de aangrenzende binnentuin te vergaderen. De intieme sfeer van de Rode Kamer leent zich uitstekend voor kleinere gezelschappen tot ca. 24 vergaderplaatsen. De perfecte plek voor een creatieve brainstorm is de Gele Kamer. Hier zijn de vergaderplaatsen verruild voor comfortabele Chesterfields, waar kleine gezelschappen van ca. zeven personen terecht kunnen.

Vergaderen in de St. Joris Doele kan op veel manieren. Zo kan de vergadering plenair van start gaan in de Grote Schutterszaal, waarna de groep zich in kleinere eenheden opsplitst om in de Rode en Gele Kamer verder van gedachten te wisselen. Of u vergadert plenair in de Grote Schutterszaal en luncht, dineert en/of borrelt in de Rode en Gele Kamer. In de St. Joris Doele kunt u alle kanten uit.

Bezoek de website