Toon menu
Foto 1 bij Dopersduin
Foto 2 bij Dopersduin
Foto 3 bij Dopersduin
Foto 4 bij Dopersduin
Foto 5 bij Dopersduin

Dopersduin
Vergaderlocatie in Schoorldam - Noord-Holland

Dopersduin
Oorsprongweg 3
1871HA Schoorl

Telefoon
072 509 1274
Personen
2 - 100
Zalen
5
Kaart
Tonen
Socials

Bezoek de website

Tweets van Dopersduin

Dopersduin is een geliefde vergaderlocatie, juist vanwege de eenvoud en de rust. Het terrein is zo opgezet dat het huis zich als het ware van de bewoonde wereld afkeert. Onze vergaderzalen zijn omringd door groen en bomen, alsof u in de natuur zelf vergadert. In de meeste zalen loopt u zo vanachter de vergadertafel naar buiten, de natuur in. Ideaal om even uit te waaien, of om inspiratie op te doen in de prachtige omgeving van Dopersduin.

De meeste gasten die op Dopersduin verblijven of vergaderen werken in meer of mindere mate mee in het huis, bijvoorbeeld door het verrichten van lichte corveewerkzaamheden (bijvoorbeeld helpen bij de afwas, vegen, afruimen). Er zijn echter groepen die zo'n intensief programma hebben dat meewerken voor hen niet mogelijk is. Wij bieden die groepen de mogelijkheid om tegen een meerprijs volledig verzorgd op Dopersduin te verblijven of te vergaderen. Ons vriendelijke personeel neemt u dan alle zorg uit handen.

Als u kiest voor een volledig verzorgd vergaderarrangement, krijgt u de beschikking over één van onze rustige vergaderzalen. U geeft van te voren de door u gewenste zaalopstelling door en wij zorgen er uiteraard voor dat alles voor u klaar staat. Fruit, water, pepermuntjes en schrijfmaterialen zijn aanwezig. Koffie en thee worden naar de zaal toegebracht, tenzij u dit liever in de serre drinkt.

Bezoek de website