Toon menu
Foto 1 bij Strandhotel Camperduin
Foto 2 bij Strandhotel Camperduin
Foto 3 bij Strandhotel Camperduin
Foto 4 bij Strandhotel Camperduin
Foto 5 bij Strandhotel Camperduin
Foto 6 bij Strandhotel Camperduin
Foto 7 bij Strandhotel Camperduin

Strandhotel Camperduin
Vergaderlocatie in Schoorldam - Noord-Holland

Strandhotel Camperduin
Heereweg 397
1871GJ Camperduin

Telefoon
072 509 1436
Personen
5 - 250
Zalen
4
Kaart
Tonen
Contact
Joost Botman

Bezoek de website

Hier vindt u alles onder één dak... voor vergaderingen, trainingen, seminars, productpresentaties, teambuilding, aandeelhoudersvergaderingen, bedrijfsjubilea, bedrijfsfeesten en al uw andere evenementen.

Alle ruimtes hebben zicht op de duinen, strand, polder en of zee. Groepen van vijf tot 250 personen kunnen terecht in onze vier vergaderruimtes, met keuze uit luxe of eenvoudige overnachtingsmogelijkheden. Alle moderne faciliteiten zijn aanwezig. Hier kunt u vergaderen afwisselen met een lunch met zeezicht in ons paviljoen en op het strand een frisse neus halen, voor u verder werkt. Tenslotte is het mogelijk de dag af te sluiten met een borrel in een van de bars die het Strandhotel rijk is.

Strandhotel Camperduin beschikt over 4 volledig gescheiden zalen welke ruimte bieden aan groepen tot 250 personen, afhankelijk van de opstelling. Recepties kunt u bij ons houden tot 500 personen. Alle zalen beschikken over direct daglicht en bieden een inspirerend uitzicht over zee, strand, bos en duinen. Tijdens uw vergadering of evenement heeft u gratis de beschikking over draadloos internet, een beamer, flipovers, stiften en een white board. De Zeezaal heeft zicht op zee en eigen strand en duinterras. 

Overnachten: Hotelkamers en suites

Strandhotel Camperduin beschikt over standaard, luxe kamers en suites. De inrichting van de kamers is luxe, eigentijds en zeer comfortabel. Zij beschikken allen over een badkamer met toilet douche, wastafel, televisie, telefoon, bureau, zitgedeelte, internet, radio, ruime kasten en wake-up service. De suites zijn voorzien van bad, aparte toilet en een ruim zitgedeelte. Het prachtige uitzicht over de polder en Schoorlse duinen maken Strandhotel Camperduin tot een uniek hotel.

Bezoek de website