Toon menu
Foto 1 bij Hoeve Rosa
Foto 2 bij Hoeve Rosa
Foto 3 bij Hoeve Rosa
Foto 4 bij Hoeve Rosa
Foto 5 bij Hoeve Rosa
Foto 6 bij Hoeve Rosa
Foto 7 bij Hoeve Rosa

Hoeve Rosa
Vergaderlocatie in Sevenum - Limburg

Hoeve Rosa
Grubbenvorsterweg 66
5975RB Sevenum

Telefoon
06 3856 9974
Personen
5 - 50
Zalen
1
Kaart
Tonen
Contact
Yvonne Kersten

Bezoek de website

Vergaderen met échte boerderijbeleving! 

Naast ons geautomatiseerd melkveebedrijf bieden wij u een verrassend mooie vergaderlocatie. Vanaf ons boerenerf stap je een verrassend mooie ruimte binnen. Deze unieke plek en de omgeving van de Weidekamer maakt dat je even uit je comfortzone, je dagelijkse hectiek komt, en dat werkt inspirerend! Met je voeten tussen de grassprieten en de frisse boerenlucht, dat lucht op!

Wij bieden de zakelijke markt een locatie voor diverse groepgroottes (5 - 50 personen). U kunt denken aan een vergadering, klantenbijeenkomst, ontbijtsessie, workshop, coaching, brainstormsessie, teambuilding.  Eventueel kunt u dit combineren met samen koken of een rondleiding op onze boerderij, geïnspireerd door en tussen onze koeien.

In de Weidekamer kunt u heerlijk rustig vergaderen. We hebben vier grote stafels met 20 stoelen. Daarnaast 3 hoge tafels met ieder vier hoge krukken. Zo kunt u in de ruimte beneden met +/- 32 personen een meeting organiseren. U-opstelling mogelijk tot 14 personen.

Voor grotere groepen is de bovenetage (vide) zeer geschikt. Hier is een theateropstelling tot 50 personen mogelijk of een U-opstelling tot 30 personen.  (U kunt hier gebruik maken van de beamer met groot mobiel scherm). Of we richten onze vide in zoals u wil trainen! In de Weidekamer heeft u door de ruime opzet de mogelijkheid om uw groep te splitsen in kleinere groepen.

Onze mogelijkheden in de buitenlucht

Voor een trainingsdag is het erf Hoeve Rosa uitermate geschikt. Bij mooi weer zijn er meerdere plekken waar gewerkt kan worden en men geïnspireerd wordt. Indien u de benen wil strekken tijdens pauze kunt u heerlijk een wandeling maken over het koeienpad. Wilt u een rondje maken van een half uur? Steek dan aan het einde van het koeienpad de wei recht over. U komt terecht op de Greenport Bikeway, drie maal rechts en u bent weer terug op ons erf!

Belooft het mooi weer te worden en u wilt met uw groep in groepjes uit elkaar om bijvoorbeeld opdrachten uit te werken? Wij zorgen voor het juiste aantal 'flexplekken' in de buitenlucht! 

Bezoek de website