Toon menu
Foto 1 bij Hotel Schaepkens van St. Fijt
Foto 2 bij Hotel Schaepkens van St. Fijt
Foto 3 bij Hotel Schaepkens van St. Fijt
Foto 4 bij Hotel Schaepkens van St. Fijt
Foto 5 bij Hotel Schaepkens van St. Fijt
Foto 6 bij Hotel Schaepkens van St. Fijt

Hotel Schaepkens van St. Fijt
Vergaderlocatie in Sibbe - Limburg

Hotel Schaepkens van St. Fijt
Nieuweweg 40-44
6301EV Valkenburg aan de Geul

Telefoon
043 601 2000
Personen
2 - 275
Zalen
4
Kaart
Tonen

Bezoek de website

In het gezellige en pittoreske Valkenburg aan de Geul, op slechts een paar honderd meter afstand van het centrum, ligt het sfeervolle 3-sterren en 4-sterren Hotel Schaepkens van St. Fijt. Een van de meest bekende hotels in deze Zuid-Limburgse stad. Dit familiehotel heeft niet alleen een prachtige ligging, maar beschikt ook over een uitstekend restaurant, sfeervolle bar en een prachtige tuin met groot terras waar u kunt genieten van onder andere de omgeving van Valkenburg.

Het is al jarenlang een gezellig familiehotel waar een goede keuken, gastvrijheid en entertainment hoog in het vaandel staan. Er worden in het hoogseizoen bijvoorbeeld regelmatig avonden met livemuziek in de bar georganiseerd. En wat dacht u van een gezellige barbecue op een mooie zomeravond? Het sfeervolle en gezellige Valkenburg Hotel Schaepkens van St Fijt biedt het allemaal!

Het hotel beschikt over diverse vergaderruimten die van alle gemakken voorzien zijn. Zo is elke zaal voorzien van airconditioning en op het gebied van audio- visuele technieken spreekt het vanzelf dat alle wensen worden vervuld om presentaties in welke zaal dan ook, vlekkeloos te laten verlopen.

Met uw eigen laptop uw mail lezen of voor een andere applicatie het internet nodig? Het is mogelijk in de zaal, de lounge of op een van de vele kamers draadloos te internetten. Het gebruik hiervan is geheel gratis!  Bij de receptie kunt u terecht voor faxen, kopiëren en printen. U kunt tevens gratis gebruik maken van onze ruime, privé parkeerplaats. 

Hotel Schaepkens van St. Fijt is ook dè locatie voor al uw bedrijfsfeestjes, bedrijfsuitje, bruiloften, verjaardagsfeesten, jubilea, vrijgezellenfeest, communie feesten, bijeenkomsten, catering, koffietafels, etc.  Wij beschikken over een aantal extra zalen en een aangebouwde serre met uitzicht op de tuin van het hotel.

Bezoek de website