Toon menu
Foto 1 bij Parkhotel Valkenburg
Foto 2 bij Parkhotel Valkenburg
Foto 3 bij Parkhotel Valkenburg
Foto 4 bij Parkhotel Valkenburg
Foto 5 bij Parkhotel Valkenburg

Parkhotel Valkenburg
Vergaderlocatie in Sibbe - Limburg

Parkhotel Valkenburg
Neerhem 68
6301CJ Valkenburg aan de Geul

Telefoon
043 601 3241
Sterren
* * * *
Personen
2 - 200
Zalen
5
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Met 82 hotelkamers is Parkhotel Valkenburg een goede partner voor meerdaagse zakelijke bijeenkomsten en evenementen. We bieden u een fatsoenlijk gastvrije ontvangst in een stijlvolle en rustige omgeving. Onze vergaderruimtes beschikken over alle moderne faciliteiten zoals een beamer en een projectiescherm. Parkhotel Valkenburg beschikt over een eigen, ruime parkeerplaats en een groot terras welk een schitterend uitzicht over Valkenburg en het Limburgse Heuvelland biedt.

Als gast voelt u zich bij Parkhotel Valkenburg meer dan thuis. Voor vergaderingen of bijeenkomsten hebben wij verschillende ruimtes beschikbaar waar we zowel kleine als grotere groepen kunnen plaatsen. Onze ruimtes variëren in capaciteit tot maximaal 200 personen. Het verblijf van uw gasten in Parkhotel Valkenburg is te verlengen met een overnachting in één van de luxe hotelkamers, balkonkamers en suites.

Parkhotel Valkenburg ligt aan de rand van het bruisende centrum van Valkenburg. Een klein pittoresk stadje met mooie gebouwen, verschillende kastelen en vele restaurants, cafés en terrasjes. Maar ook voor de verdere omgeving biedt het hotel een uitstekende uitvalbasis. Lekker wandelen, fietsen of mountainbiken in het Limburgse Heuvelland. Maak een boottocht over de Maas of ga een dagje winkelen en genieten van een terrasje in Maastricht, Luik of Aken. Het is slechts een greep uit de vele mogelijkheden in deze prachtige, Bourgondische omgeving.

Bezoek de website