Toon menu
Foto 1 bij Het Raedthuys
Foto 2 bij Het Raedthuys
Foto 3 bij Het Raedthuys
Foto 4 bij Het Raedthuys
Foto 5 bij Het Raedthuys
Foto 6 bij Het Raedthuys
Foto 7 bij Het Raedthuys
Foto 8 bij Het Raedthuys
Foto 9 bij Het Raedthuys
Foto 10 bij Het Raedthuys

Het Raedthuys
Vergaderlocatie in Sint Maartensdijk - Zeeland

Het Raedthuys
Markt 2
4695CE Sint Maartensdijk

Telefoon
0166 662 626
Personen
2 - 100
Zalen
2
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Hotel-Restaurant Het Raedthuys ligt In het Zeeuwse St. Maartensdijk op het eiland Tholen. Het voormalige gemeentehuis is uitermate geschikt voor een feest, jubileum, business meeting of een personeelsuitje. Er zijn talrijke mogelijkheden voor een origineel programma met professionele begeleiding.

 

Het monumentale pand, de ligging aan de markt in het pittoreske dorpscentrum, de Oosterschelde en het rustieke Zeeuwse boerenland op loopafstand: wij weten het zeker, het Raedthuys is iets heel bijzonders. In ons restaurant serveren we smaakvolle, verrassende doch herkenbare (streek)gerechten met een gepaste verhouding tussen prijs en kwaliteit.

 

Laat u culinair verrassen in een unieke en stijlvolle ambiance. U kunt bij ons terecht voor ontbijt, lunch en diner. Onze activiteiten laten zich volop combineren waardoor er voor alle doelgroepen een zeer gevarieerd en attractief programma ontstaat. Kookclinics, een valkeniersdemonstratie, een lunch in het weiland, proeverijen etc maken het geheel tot een wervelende dag.

Bezoek de website