Toon menu
Foto 1 bij De Ruwenberg
Foto 2 bij De Ruwenberg
Foto 3 bij De Ruwenberg
Foto 4 bij De Ruwenberg
Foto 5 bij De Ruwenberg
Foto 6 bij De Ruwenberg
Foto 7 bij De Ruwenberg
Foto 8 bij De Ruwenberg
Foto 9 bij De Ruwenberg
Foto 10 bij De Ruwenberg

De Ruwenberg
Vergaderlocatie in Sint Michielsgestel - Noord-Brabant

De Ruwenberg
Ruwenbergstraat 7
5270AA Sint Michielsgestel

Telefoon
073 558 8855
Personen
10 - 250
Zalen
11
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Het landelijk gelegen Conferentiehotel en Trainingscentrum De Ruwenberg biedt 196 luxe hotelkamers en 1 executive suite in een inspirerende, rustige en groene omgeving en is uitermate geschikt voor zakelijke overnachtingen en (meerdaagse) bijeenkomsten.

De Ruwenberg beschikt over 40 vergaderzalen, allen voorzien van hoogwaardige apparatuur, verdeeld over 4 vleugels welke de mogelijkheid bieden tot exclusiviteit. Verder biedt De Ruwenberg een restaurant, bar, wellness met zwembad & sauna\\'s, fitnessruimte, squash- en tennisbanen en een driving range voor golf.  Ook is er kosteloos WIFI beschikbaar in het gehele gebouw. Alle  hotelkamers zijn voorzien van airconditioning, flatscreen TV, bureau & zithoek, strijkvoorziening, laptop safe en op verzoek minibar en koffie- en theefaciliteiten.

De historische stad Den Bosch ligt op 10 minuten afstand van het conferentiehotel en Eindhoven is gelegen op minder dan 25 minuten rijden. Er is gratis parkeergelegenheid bij het hotel beschikbaar. In de openbare ruimtes van het hotel vindt u comfortabele zitjes en verspreid door het pand staan koffie- en theefaciliteiten. Een uitgesproken toplocatie voor uw conferentie of opleiding met accommodaties voor zowel grote als kleine groepen. Wanneer u kiest voor de Ruwenberg dan kiest u voor meerwaarde.

Bezoek de website