Toon menu
Foto 1 bij De Smederij
Foto 2 bij De Smederij
Foto 3 bij De Smederij
Foto 4 bij De Smederij
Foto 5 bij De Smederij

De Smederij
Vergaderlocatie in Soerendonk - Noord-Brabant

De Smederij
Dorpsstraat 26
6027PG Soerendonk

Telefoon
06 4611 8917
Personen
8 - 55
Zalen
3
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Vergaderlocatie De Smederij; vergaderen op een plek waar u zich thuis voelt.

De Smederij is een unieke vergader- en trainingslocatie in Soerendonk, een dorpje tussen Eindhoven en Weert, in het grensgebied tussen Noord-Brabant en Limburg.  De locatie is geschikt voor groepen van 8 tot 55 personen en biedt u een plek waar u zich thuis voelt. U heeft de beschikking over meerdere ruimtes (een grote zaal, een kleinere ruimte met smidsvuur, een kleinere ruimte met bar), uiteraard met de beschikking over goede faciliteiten; Wifi, beamer, een digiboard, whiteboard, flipovers en geluidsinstallatie zijn voorhanden.

Wij zorgen ervoor dat u van alle gemakken voorzien bent, u gaat lekker uw eigen gang. Even pauze? Dan wandelt u zo het natuurschoon in of ontspant u zich op het terras of bij het smidsvuur. Kortom, De Smederij is een vergaderlocatie en trainingslocatie voor plezierige en vruchtbare bijeenkomsten. U wordt er goed verzorgd en beleeft er een prettige dag!

U vindt Soerendonk op 2 autominuten van de A2. Er is volop gratis parkeergelegenheid op het plein tegenover de kerk, 30 meter lopen van De Smederij. Komt u met het openbaar vervoer, dan neemt u bus 11 vanuit Weert, Eindhoven of station Maarheeze.

Bezoek de website