Toon menu
Foto 1 bij De Soester Duinen
Foto 2 bij De Soester Duinen
Foto 3 bij De Soester Duinen
Foto 4 bij De Soester Duinen
Foto 5 bij De Soester Duinen
Foto 6 bij De Soester Duinen
Foto 7 bij De Soester Duinen

De Soester Duinen
Congrescentrum in Soest - Utrecht

De Soester Duinen
Soesterbergsestraat 188
3768MD Soest

Telefoon
035 603 6010
Personen
6 - 250
Zalen
9
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Vergaderen in Soest

Op zoek naar een rustige plek voor uw training, cursus, vergadering of opleiding waar de WIFI, beamer en AV faciliteiten goed werkt, met een centrale ligging in NL waar u gratis kunt parkeren én met diverse zalen geschikt voor een capaciteit van 6 tot 250 personen? Die plek heeft u nu gevonden.

Het WIFI werkt en is betrouwbaar, uw gegevens blijven van u. En de capaciteit van ons netwerk is berekend op een feilloze verbinding voor grote aantallen gebruikers, in het geval van een webinar, of online opleiding.

De Soester Duinen, daar treft u zeker!

Voor trainingen, cursussen en opleidingen hebben we diverse zalen van verschillende afmetingen met een capaciteit variërend van 6 tot 250 personen tot uw beschikking. De totaal 9 zalen maken het u makkelijk om tijdens de training op te splitsen in aparte werkgroepen. Ook de break-out rooms hebben alle AV faciliteiten.

Centrale ligging voor opleiding, cursus en training

Wij zijn zeer goed bereikbaar met auto, op slechts 5 minuten vanaf de A28. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor uw gasten. Daarnaast bieden de NS stations Amersfoort en Soest Zuid via het openbaar vervoer een snelle verbinding tot De Soester Duinen.

Lunch, borrel, diner en arrangementen

Gedurende de dag of na afloop van uw training kunt u aanschuiven voor een heerlijke lunch of diner. Veel van onze zalen beschikken over een eigen terras, waardoor u met mooi weer makkelijk een luchtje kunt scheppen. Benieuwd naar arrangementen? Bezoek de website voor een overzicht van onze culinaire mogelijkheden.


Bezoek de website