Toon menu
Foto 1 bij Fletcher Hotel-Restaurant Het Witte Huis
Foto 2 bij Fletcher Hotel-Restaurant Het Witte Huis
Foto 3 bij Fletcher Hotel-Restaurant Het Witte Huis
Foto 4 bij Fletcher Hotel-Restaurant Het Witte Huis
Foto 5 bij Fletcher Hotel-Restaurant Het Witte Huis
Foto 6 bij Fletcher Hotel-Restaurant Het Witte Huis

Fletcher Hotel-Restaurant Het Witte Huis
Vergaderlocatie in Soest - Utrecht

Fletcher Hotel-Restaurant Het Witte Huis
Birkstraat 138
3768HN Soest

Telefoon
033 4328 255
Sterren
* * * *
Personen
2 - 150
Zalen
4
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Het compleet vernieuwde 4-sterren Fletcher Hotel-Restaurant Het Witte Huis in Soest heeft veel te bieden voor de zakelijke gast. Het hotel bevat 42 moderne hotelkamers, 4 schitterende vergaderzalen en een sfeervol restaurant. Dankzij de centrale ligging in Soest en de nabijheid van de A28 is het hotel geschikt voor alle zakelijke bijeenkomsten in het midden van het land.

Het hotel beschikt volledig over gratis draadloos internet. Voor zowel kleine als grote groepen is het hotel een uitstekende locatie voor vergaderingen, trainingen, recepties, diners, (personeels-)feesten en bruiloften. De grootste zaal biedt een maximumcapaciteit van 200 personen in receptieopstelling. Alle zalen beschikken over gratis draadloos internet, moderne audiovisuele hulpmiddelen en daglicht. Na een lange dag vol inspanning, of als vergaderbreak, kunt u genieten van de vele outdoor- en teambuildingactiviteiten in de bossen in de directe omgeving.

Hotel-Restaurant Het Witte Huis is centraal gelegen in het land, in de driehoek A28, A1 en A27. Parkeren bij het hotel is gratis. Tevens is het hotel goed bereikbaar met openbaar vervoer. Er is een bushalte voor het hotel. Binnen 20 minuten bent u vanaf Utrecht Centraal via station Soest Zuid bij het hotel.

Bezoek de website