Toon menu
Foto 1 bij Theater de Meenthe
Foto 2 bij Theater de Meenthe
Foto 3 bij Theater de Meenthe
Foto 4 bij Theater de Meenthe
Foto 5 bij Theater de Meenthe
Foto 6 bij Theater de Meenthe

Theater de Meenthe
Vergaderlocatie in Steenwijk - Overijssel

Theater de Meenthe
Stationsplein 1
8331GM Steenwijk

Telefoon
08007807807
Personen
10 - 2000
Zalen
20
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Het maximale aantal bezoekers dat De Meenthe kan ontvangen, bedraagt 2000 personen. De Meenthe beschikt over verscheidene vergaderzalen voor respectievelijk 30, 60 of 200 personen, alsmede over een evenementenhal met een maximale capaciteit van 1350 zitplaatsen. Daarnaast telt het theater 412 zitplaatsen. Er is echter een zaalverkleiner aanwezig waardoor de theaterzaal kan worden verkleind tot 250 zitplaatsen. De tentoonstellings- en expositiecapaciteit in De Meenthe varieert van 50 m2 tot 1500 m2.

De Meenthe biedt een breed scala aan faciliteiten. Dit kan variëren van audiovisuele hulpmiddelen tot mobiele podia, van een goederenlift tot deskundig personeel. Gecompleteerd met twee gezellige foyers en moderne vergaderzalen, biedt De Meenthe zowel interne als externe cateringfaciliteiten in de vorm van lunches, diners, koude en warme buffetten, Oosterse buffetten, alsmede receptie- en partymogelijkheden.

Onder het motto "De Meenthe nodigt u uit" kent De Meenthe diverse arrangementen voor bedrijven en gezelschappen. Voor de ideale verzorging van al uw feesten, recepties en vergaderingen zijn veel mogelijkheden. De Meenthe stelt diverse arrangementen voor u samen, specifiek gericht op uw wensen en uiteraard volledig verzorgd. Voor de gehele aankleding van het door u gewenste arrangement hoeft u slechts te bellen en ons uw wensen door te geven. Het personeel van De Meenthe regelt alles voor het optimale resultaat.

Bezoek de website