Toon menu
Foto 1 bij Landgoed Wickenburgh
Foto 2 bij Landgoed Wickenburgh
Foto 3 bij Landgoed Wickenburgh
Foto 4 bij Landgoed Wickenburgh

Landgoed Wickenburgh
Vergaderlocatie in 't Goy - Utrecht

Landgoed Wickenburgh
Wickenburghseweg 17
3997MT Houten

Telefoon
06 4421 7384
Personen
2 - 50
Zalen
5
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Vergaderen in Utrecht

Voor efficiënt en ontspannen vergaderen heb je rust nodig, zodat alle deelnemers zich goed kunnen concentreren. En rust, daar hebben we genoeg van op Landgoed Wickenburgh. Voor contact met de buitenwereld beschikt het landgoed bovendien over gratis Wifi. Moderne hulpmiddelen voor goed vergaderen en optimale communicatie zijn aanwezig: beamer en flat screen zijn bij de prijs inbegrepen.

Het landgoed biedt diverse vergaderruimtes op maat, voor twee tot vijftig personen. In het landhuis zelf kunt u kiezen voor de prachtige Herenkamer of de Salon, beide met inspirerend uitzicht op de vijver en historische duiventoren. Kleinere groepen kunnen ook terecht in de vergaderruimte van het moderne Atelier of in het voormalige Koetshuis. Een hapje ter onderbreking of lichte lunch zijn natuurlijk ook mogelijk.

Tussendoor is een wandeling door het park, bos of over de oude oprijlanen de ideale manier om het hoofd even helemaal leeg te maken! In de werkruimte van het Atelier en in het Koetshuis kunt u bovendien kunst ‘van eigen landgoed’ bewonderen. Kom kijken, bel of mail ons: we nemen graag in een persoonlijk gesprek alle mogelijkheden met u door.

Bezoek de website