Toon menu
Foto 1 bij Bilderberg Château Holtmühle
Foto 2 bij Bilderberg Château Holtmühle
Foto 3 bij Bilderberg Château Holtmühle
Foto 4 bij Bilderberg Château Holtmühle
Foto 5 bij Bilderberg Château Holtmühle
Foto 6 bij Bilderberg Château Holtmühle
Foto 7 bij Bilderberg Château Holtmühle
Foto 8 bij Bilderberg Château Holtmühle
Foto 9 bij Bilderberg Château Holtmühle
Foto 10 bij Bilderberg Château Holtmühle
Foto 11 bij Bilderberg Château Holtmühle
Foto 12 bij Bilderberg Château Holtmühle

Bilderberg Château Holtmühle
Vergaderlocatie in Tegelen - Limburg

Bilderberg Château Holtmühle
Kasteellaan 10
5932AG Tegelen

Telefoon
077 373 8800
Sterren
* * * *
Personen
2 - 120
Zalen
9
Kaart
Tonen
Socials

Bezoek de website

Tweets van Bilderberg Château Holtmühle

Deze fantastische locatie is uitermate geschikt voor zakelijke bijeenkomsten, evenementen en feesten die nét dat beetje extra moeten hebben. Dankzij de mogelijkheid om het kasteel exclusief af te huren, biedt Château Holtmühle een unieke mate van privacy en service.

Van de slotgracht tot de orangerie en van de grootste entree tot het sfeervolle restaurant in de oude keldergewelven; Château Holtmühle straalt een en al sfeer uit. Bij dit middeleeuwse kasteel vergader je dan ook in luxe en stijl met de comfort van nu. Omgeven door de oude bossen en velden die Limburg rijk is, vind je bij Château Holtmühle de rust en de ruimte om je te richten op je ambities. De ideale mix van historie en moderne luxe komen niet alleen samen in de comfortabele meetingruimtes.

De rijke gerechten van restaurant Die Alde Heerlickheit zijn geïnspireerd door de Franse keuken met moderne en oosterse invloeden, bereid met verse ingrediënten van het vruchtbare Limburgse land. En in de sfeervolle lounge met open haard kom je tot rust na een intensieve meeting. Wens je daarbij optimale service en privacy? Dan is Château Holtmühle ook exclusief af te huren. Het volledige kasteel staat tot je beschikking. Zo wordt iedere bijeenkomst een groot succes.

Château Holtmühle ligt direct naast Venlo. Düsseldorf International Airport, Eindhoven Airport en Maastricht-Aachen Airport zijn allen op 45 minuten afstand. Het treinstation bevindt zich op 1 kilometer afstand en er is gratis parkeergelegenheid. Het hotel is omgeven door velden en bossen, die zich goed lenen voor wandelingen of teamactiviteiten. De binnenstad van Venlo ligt op slechts 10 minuten en Roermond op 20 minuten rijden. Naast 8 meetingruimtes biedt het hotel een sfeervol restaurant, een sauna, een fitnessruimte en een zwembad.

Bezoek de website