Toon menu
Foto 1 bij Tsjerke, een Fries kerkje aan het water
Foto 2 bij Tsjerke, een Fries kerkje aan het water
Foto 3 bij Tsjerke, een Fries kerkje aan het water
Foto 4 bij Tsjerke, een Fries kerkje aan het water
Foto 5 bij Tsjerke, een Fries kerkje aan het water

Tsjerke, een Fries kerkje aan het water
Vergaderlocatie in Terherne - Friesland

Tsjerke, een Fries kerkje aan het water
Buorren 46
8493LG Terherne

Telefoon
056 665 3755
Personen
10 - 100
Zalen
1
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Van het houden van seminars weten wij alles af; de mooie zaal nodigt uit tot uitzonderlijke concentratie. Ook is het mogelijk groepen op te splitsen voor workshops. Onze eerste klas traiteur, gecombineerd met een bijzonder inspirerende en sportieve omgeving en een onvergetelijke invulling van uw aktiviteiten, maken van uw seminar meer dan een “saaie” kennisoverdracht; ook een uniek en leuk uitstapje.

Wij hebben een zaal voor 80-100 personen, podium, beamer, scherm, geluids- en lichtinstallatie, flipovers en een moderne slaap-accomodatie voor meerdere personen op loopafstand.  Alhoewel iedere invulling van uw seminar bij ons mogelijk is, geven wij hier reeds enige voorbeelden, waarbij wij zijn uitgegaan van max. 6 uur per dag kennisoverdracht voor de beste opname. Als \\'gewoon vergaderen\\' u verveelt en u eens iets heel anders wilt, wat niet gauw wordt vergeten.

De benedenverdieping is ca. 200 m2 groot en heeft, naast een schitterende akoestiek en een mooi oorspronkelijk decor, ook een gezellige bar en keuken. In de voormalige kerkruimte wordt bijvoorbeeld tijdens vergader- en familie-evenementen een grote zithoek gecreeerd met relaxbanken, waardoor u in de gelegenheid bent om eens gezellig bij te praten of een goede brainstormsessie te houden. Bij een seminar, concert of trouwerij kunnen wij ook tot 80 zitplaatsen creeeren. U kunt met 60 personen zittend dineren. Een bedrijfsfeest vieren bij Tsjerke is ook mogelijk tot 100 personen.

Bezoek de website