Toon menu
Foto 1 bij Van der Valk Hotel Tiel
Foto 2 bij Van der Valk Hotel Tiel
Foto 3 bij Van der Valk Hotel Tiel
Foto 4 bij Van der Valk Hotel Tiel
Foto 5 bij Van der Valk Hotel Tiel
Foto 6 bij Van der Valk Hotel Tiel

Van der Valk Hotel Tiel
Vergaderlocatie in Tiel - Gelderland

Van der Valk Hotel Tiel
Laan van Westroyen 10
4003AZ Tiel

Telefoon
0344 622 020
Sterren
* * * *
Personen
2 - 2000
Zalen
12
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Hotel Tiel is uitermate geschikt als meetingpoint voor de zakelijke markt. Met de komst van de nieuwbouw heeft u maar liefst keuze uit 12 modern ingerichte zalen: boardrooms, trainingszalen, congreszalen en expositiehallen. Allemaal uitgerust met zeer moderne audio-visuele middelen, stijlvolle foyers en break-out lounges. Van der Valk Hotel Tiel is gespecialiseerd in zowel zakelijke als feestelijke evenementen. Bij ons kunt u uitstekend terecht met zowel grote als kleine gezelschappen.

Van der Valk hotel Tiel is centraal gelegen direct aan de A15. Het hotel  is uitstekend geschikt voor uw één- of meerdaagse bijeenkomst, training, vergadering, seminar of congres maar ook als sfeervol hotel voor een weekendje weg.

Het Hotel beschikt over 176 hotelkamers, 3 restaurants een Grand Casino, een uitgebreid sportcentrum, een spectaculaire Sky-bar Sixx en 12 moderne zalen die allen voorzien zijn van daglicht, airconditioning en volledig uitgerust met moderne audiovisuele middelen. De zalen bevinden zich op de begaande grond en 3e etage en bieden een uniek uitzicht over Tiel. De grootste conferentiezaal biedt plaats tot wel 1500 personen. Tevens is er in het gehele hotel gratis draadloos internet aanwezig en bieden wij parkeerplaatsen aan waar u als gast gratis gebruik van mag maken.

In ons restaurant kunt u tijdens uw lunch genieten van het Live Cooking lunchbuffet. Het Live Cooking lunchbuffet biedt een scala aan vers gebakken broodjes, verschillende soorten warm en koud beleg en heerlijke salades. Verder beschikt het Hotel over een sfeervolle bar waar u na afloop van uw bijeenkomst kunt ontspannen met een hapje en drankje.

Bezoek de website