Toon menu
Foto 1 bij Van der Valk Hotel Tiel
Foto 2 bij Van der Valk Hotel Tiel
Foto 3 bij Van der Valk Hotel Tiel
Foto 4 bij Van der Valk Hotel Tiel
Foto 5 bij Van der Valk Hotel Tiel
Foto 6 bij Van der Valk Hotel Tiel
Foto 7 bij Van der Valk Hotel Tiel
Foto 8 bij Van der Valk Hotel Tiel
Foto 9 bij Van der Valk Hotel Tiel

Van der Valk Hotel Tiel
Vergaderlocatie in Tiel - Gelderland

Van der Valk Hotel Tiel
Laan van Westroyen 10
4003AZ Tiel

Telefoon
0344 622 020
Sterren
* * * *
Hamers
* * * * *
Personen
2 - 2000
Zalen
17
Kaart
Tonen
Socials
Instagram

Bezoek de website

VERGADEREN EN FEESTEN IN STIJL

Van der Valk Hotel Tiel is uitermate geschikt voor de zakelijke markt en heeft maar liefst 5 vergaderhamers. Vergaderhamers adviseert en controleert meetinglocaties en congresbureaus op kwaliteit, deskundigheid, betrouwbaarheid en service. Congressen, bijeenkomsten, feesten, borrels, alles is mogelijk in de 17 prachtige zalen.

Bij Hotel Tiel kunt u een event tot maar liefst 2.000 personen organiseren. Wilt u een outdoor en indoor event combineren? Hotel Tiel is op slechts 14 kilometer afstand gelegen van EVM19. Door de diversiteit aan zalen en de flexibiliteit en ervaring van het sales team staat Hotel Tiel garant voor een perfect verloop van uw bijeenkomst!

Alles in één 

Hotel Tiel heeft 3 sfeervolle restaurants, een lobbybar en een fenomenale skybar. Het hotel heeft ruim 180 luxe kamers. Daarnaast is er een prachtig zwembad, uitgebreid fitnesscentrum, een Van der Valk Vitaal afdeling, een carwash en een casino. Het hotel beschikt bovendien over gratis parkeerplaatsen, met parkeerplaatsen waar u uw auto kunt opladen.

Sixx Skybar 

Zoekt u een exclusieve locatie voor uw event? Kom dan naar de skybar! Met een hoogte van 53 meter is de skybar de hoogstgelegen bar van de Betuwe. Met een panoramisch uitzicht van 360 graden kijkt u uit over de gehele regio.


Bezoek de website