Toon menu
Foto 1 bij Restaurant Etenstijd
Foto 2 bij Restaurant Etenstijd
Foto 3 bij Restaurant Etenstijd
Foto 4 bij Restaurant Etenstijd
Foto 5 bij Restaurant Etenstijd
Foto 6 bij Restaurant Etenstijd
Foto 7 bij Restaurant Etenstijd
Foto 8 bij Restaurant Etenstijd
Foto 9 bij Restaurant Etenstijd
Foto 10 bij Restaurant Etenstijd

Restaurant Etenstijd
Vergaderlocatie in Tilburg - Noord-Brabant

Restaurant Etenstijd
Professor van Buchemlaan 4
5022KB Tilburg

Telefoon
013 537 2654
Personen
10 - 60
Zalen
4
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Vergaderen bij Etenstijd is meer dan zomaar vergaderen. Er zijn een aantal factoren die van Etenstijd een unieke en uitstekende vergaderlocatie maken. Zo zijn diverse sfeervolle vergaderruimtes die naar wens kunnen worden ingericht en waar u de beschikking heeft over de meest geavanceerde audiovisuele apparatuur.???

Door de ligging aan de rand van Tilburg,met het rustige Leijpark als decor, zijn ook bereikbaarheid en (gratis) parkeermogelijkheden gegarandeerd. Uiteraard zijn er bij restaurant Etenstijd en Lunchroom de Serre in huis uitgebreide brunch-, lunch- en dinermogelijkheden.
???En ook als u uw vergadering met bijvoorbeeld een teambuildingsactiviteit wilt combineren, kan Etenstijd u daarmee van dienst zijn. Bij Etenstijd vindt u dus alles onder één dak.

Het is bovendien goed te weten dat Etenstijd bovendien over een Green Key (gold) beschikt: het internationale keurmerk voor bedrijven in o.a. de markt voor vergader- en congreslocaties, die serieus en controleerbaar bezig zijn met duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO).

Meer weten? Op www.etenstijd.nl vindt u uitgebreide informatie of neem contact op met Peter Santegoets via (013) 537 26 50 of peter@etenstijd.nl.

Bezoek de website