Toon menu
Foto 1 bij Kruisherenkapel
Foto 2 bij Kruisherenkapel
Foto 3 bij Kruisherenkapel
Foto 4 bij Kruisherenkapel

Kruisherenkapel
Vergaderlocatie in Uden - Noord-Brabant

Kruisherenkapel
Lieve Vrouwenplein 44
5401AS Uden

Telefoon
0413 - 712 442
Personen
10 - 224
Zalen
2
Kaart
Tonen

Bezoek de website

De Kruisherenkapel is een unieke locatie om uw evenement met allure tot zijn recht te laten komen. U kunt terecht voor grote of kleine activiteiten, voor beurzen, bedrijfsfeesten, maar ook vergaderingen, presentaties of het vieren van een afscheid. Naar gelang uw wensen kunt u terecht in de kapel of de tuinkamer.

U vindt in de Kruisherenkapel een sfeervolle ambiance voor het vieren van jubilea en recepties. Voor grote en voor kleine groepen. De kapel heeft een capaciteit van 250 zitplaatsen. Is uw gezelschap kleiner, dan kunt u gebruikmaken van de voorzieningen in de zijbeuken of van de tuinkamer, deze heeft inclusief de hal een capaciteit van 40-100 personen.  Met geluiddichte schermen zijn kleinere ruimtes te creëren. Op audio en/of visueel gebied is de kapel van alle gemakken voorzien.

Of het nu gaat om een vergadering, bedrijfsfeest of cultureel evenement; u kunt er in de Kruisherenkapel uw eigen invulling aan geven. Het historische karakter van de kapel zorgt ervoor dat uw evenement een unieke uitstraling krijgt. De warme sfeer die gecreëerd wordt door de glas in lood ramen voegt altijd iets bijzonders toe.

Kortom de juiste locatie voor een evenement in stijl !

Bezoek de website