Toon menu
Foto 1 bij Restaurant Havenrijk
Foto 2 bij Restaurant Havenrijk
Foto 3 bij Restaurant Havenrijk
Foto 4 bij Restaurant Havenrijk
Foto 5 bij Restaurant Havenrijk
Foto 6 bij Restaurant Havenrijk
Foto 7 bij Restaurant Havenrijk
Foto 8 bij Restaurant Havenrijk
Foto 9 bij Restaurant Havenrijk

Restaurant Havenrijk
Vergaderlocatie in Uitgeest - Noord-Holland

Restaurant Havenrijk
Lagendijk 41
1911MT Uitgeest

Telefoon
06 5464 5520
Personen
2 - 60
Zalen
1
Kaart
Tonen
Contact
Sacha Lubbes

Bezoek de website

Deze vergaderzaal is prima geschikt voor bijvoorbeeld vergaderingen, trainingen recepties, presentaties en brainstormsessies. De zaal beschikt over een beamer, projectiescherm en een flipover waarmee u uw presentaties visueel kunt versterken. Tevens beschikt de bovenzaal over een open haard en een eigen bar. Het gehele restaurant beschikt over gratis WiFi .

Een zakelijke bijeenkomst kan bij ons prima gecombineerd worden met een activiteit. Enkele voorbeelden zijn: Skutsje zeilen, Visbootjes, Zeilen, Kanovaren, Wandelen, Rondvaarten, Fietsen of iets culinairs zoals een Kookworkshop of wijnproeverij.

Wat dacht u van aansluitend een lunch, diner of buffet in nautische sfeer? Uiteraard is het ook mogelijk om Restaurant Havenrijk in zijn geheel af te huren. Restaurant Havenrijk is makkelijk bereikbaar vanaf de snelwegen A8 en A9 en biedt u voldoende gratis parkeergelegenheid. Vergeet die rustige plek op de Hei en ervaar zelf waarom Restaurant Havenrijk ”een oase aan het Uitgeestermeer” wordt genoemd.

Restaurant Havenrijk, verrassend anders!

Bezoek de website