Toon menu
Foto 1 bij Landgoed Ulvenhart
Foto 2 bij Landgoed Ulvenhart
Foto 3 bij Landgoed Ulvenhart
Foto 4 bij Landgoed Ulvenhart
Foto 5 bij Landgoed Ulvenhart
Foto 6 bij Landgoed Ulvenhart
Foto 7 bij Landgoed Ulvenhart
Foto 8 bij Landgoed Ulvenhart
Foto 9 bij Landgoed Ulvenhart

Landgoed Ulvenhart
Vergaderlocatie in Ulvenhout (Alphen-Chaam) - Noord-Brabant

Landgoed Ulvenhart
Heistraat 16
4858RL Breda

Telefoon
076 561 6089
Personen
5 - 150
Zalen
7
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Een vergaderlocatie in Noord-Brabant waar u ongestoord kunt vergaderen

Landgoed Ulvenhart is dé vergaderlocatie dichtbij Breda waar coaches, teams en werknemers op geïnspireerde wijze tot de kern kunnen komen. Uit onze ervaringen blijkt dat hier de meest creatieve ideeën worden bedacht. Hiernaast is het ook zeker mogelijk om zakelijke gasten hartelijk te ontvangen. In deze prachtige bosrijke omgeving vindt u alle rust, ruimte en beslotenheid die u zoekt. Landgoed Ulvenhart is de unieke vergaderlocatie bij Breda.

Gelegen aan de vennen van het Strijbeekse Hei kunt u Landgoed Ulvenhart vinden. De charme van het landgoed en de sfeervolle binnenruimtes dragen bij aan een zorgeloze vergadering. Dit maakt Landgoed Ulvenhart tot een uitermate geschikte ruimte voor een intieme samenkomst van een select groepje managers, maar ook voor een zakelijk assemblee van honderd werknemers: wij ontvangen uw gezelschap met open armen.

De maximale capaciteit voor de vergaderlocaties is 150 man. De binnenplaats van Landgoed Ulvenhart is een adembenemend decor voor alle evenementen. U kunt kiezen voor een 12-uurs arrangement of een 32-uurs pakket waarbij u geniet van de culinaire hoogstandjes van onze koks en eventuele overnachting op ons landgoed.

Bezoek de website