Toon menu
Foto 1 bij Central Studios
Foto 2 bij Central Studios
Foto 3 bij Central Studios
Foto 4 bij Central Studios
Foto 5 bij Central Studios

Central Studios
Vergaderlocatie in Utrecht - Utrecht

Central Studios
Gietijzerstraat 3-5
3534AV Utrecht

Telefoon
030 244 7040
Personen
50 - 3500
Zalen
3
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Toplocatie in Utrecht voor elk denkbaar evenement zoals presentaties, congressen, beurzen, diners, gala’s, feesten, theatershows en concerten. Uitstekend bereikbaar per auto en openbaar vervoer. Met eigen parkeerterrein, bushalte voor de deur en station Zuilen op 5 minuten loopafstand. Met 2200 m² vloeroppervlakte, een capaciteit van maximaal 3500 personen en alle denkbare faciliteiten is Central Studios de locatie voor uw evenement. Naast de facilitaire mogelijkheden heeft Central Studios alle gewenste ondersteuning in huis op creatief en organisatorisch vlak.

Perfectie en innovatie zijn de uitgangspunten. Een onvergetelijk evenement is het resultaat. Onze 3 studio’s zijn afsluitbaar en daarom ook als aparte ruimtes te gebruiken voor bijvoorbeeld kleinere evenementen. Studio 1 is een ‘Black Box’ met een riant vloeroppervlak van 1000 m² en is voorzien van zwarte theatergordijnen langs de wanden. De ruimte beschikt over uitstekende technische faceen uitzonderlijke ruimtelijke dimensie door het elf meter hoge plafond. 

De absolute eyecatcher van Studio 2 is de imposante kroonluchter en de zaal is voorzien van uitgebreid conventioneel en bewegend licht. Aan de zijwanden hangen witte voile gordijnen en de achterwand wordt gesierd door een tien meter hoge theaterwand. Door gebruik te maken van led verlichting kan deze studio in elke kleur gezet worden. Studio 3 is een multifunctionele ruimte van zo’n 200 m². Deze wordt voornamelijk gebruikt als ondersteunende zaal. Bijvoorbeeld een extra garderobe- of ontvangstruimte, persruimte of een zaal om te debrasseren.

Bezoek de website