Toon menu
Foto 1 bij Court Hotel City Centre Utrecht
Foto 2 bij Court Hotel City Centre Utrecht
Foto 3 bij Court Hotel City Centre Utrecht
Foto 4 bij Court Hotel City Centre Utrecht
Foto 5 bij Court Hotel City Centre Utrecht

Court Hotel City Centre Utrecht
Vergaderlocatie in Utrecht - Utrecht

Court Hotel City Centre Utrecht
Korte Nieuwstraat 14
3512NM Utrecht

Telefoon
030 233 0033
Personen
2 - 25
Zalen
2
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Als u wilt vergaderen in Utrecht dan bent u bij Court hotel aan het juiste adres. Court hotel Utrecht beschikt over twee vergaderruimtes in een uniek oud monumentaal pand waar wij u kunnen verzekeren van een geslaagde bijeenkomst! Ook voor een meerdaagse meeting bent u bij ons aan het juiste adres, de combinatie van ons restaurant, vergaderruimtes en het hotel maken dat wij alles voor u kunnen verzorgen!

De vergaderruimtes kunnen op alle dagen gereserveerd worden behalve op vrijdag. De Kantongerechtzaal beschikt over een industriƫle maar ook huiselijke uitstraling; strak wit gestuukte wanden, een gietvloer en ook fauteuils die deze ruimte een zakelijk maar ook huiselijk karakter geeft.

U treft er voldoende ramen aan die voor daglicht zorgen en minstens zo belangrijk; natuurlijke ventilatie. In onze vergaderruimtes kunt u kosteloos gebruik maken van ons WIFI netwerk. Kwalitatief goed dineren maar ook betaalbaar en toegankelijk voor iedereen zijn kenmerken van onze menukaart in de brasserie. Heeft u persoonlijke wensen? Geen probleem, laat het ons weten we maken graag een voorstel op maat!

Bezoek de website