Toon menu
Foto 1 bij De Blikopener
Foto 2 bij De Blikopener
Foto 3 bij De Blikopener
Foto 4 bij De Blikopener
Foto 5 bij De Blikopener
Foto 6 bij De Blikopener
Foto 7 bij De Blikopener

De Blikopener
Vergaderlocatie in Utrecht - Utrecht

De Blikopener
Grebbeberglaan 15
3527VX Utrecht

Telefoon
06 3020 8321
Personen
2 - 100
Zalen
4
Kaart
Tonen
Socials
Instagram

Bezoek de website

De Blikopener & De Blikvanger zijn multifunctionele 'experience rooms' met een industrieel karakter.

De Blikopener (150 m2) en de Blikvanger (125 m2)  hebben veel licht, hoge plafonds en een grote oppervlakte met een flexibele inrichting. Daarnaast zijn er twee break-out rooms, ideale ruimtes om je met een kleiner gezelschap in terug te trekken.

De ruimtes bieden je alle faciliteiten om je bijeenkomst succesvol te laten verlopen. Standaard aanwezig zijn onder andere een whiteboard-wand van 17,5 meter, beamers met bijbehorende projectieschermen, flip-overs, een geluidsinstallatie met Spotify-abonnement en een draadloze microfoon.

Wij verzorgen indien gewenst ook de catering voor uw vergadering of evenement. De catering wordt verzorgd door The Colour Kitchen. The Colour Kitchen is een hospitality concept met een groot maatschappelijk hart. Zij bieden mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een nieuwe kans door hen de kneepjes van het horecavak te leren. The Colour Kitchen maakt daarnaast enkel gebruik van lokale producten.

De Blikopener en de Blikvanger zijn uitstekend te bereiken met zowel auto als openbaar vervoer en ligt op loopafstand van treinstation Utrecht Centraal. Bovendien kun je in de directe omgeving gratis parkeren en zijn de parkeerfaciliteiten van de Jaarbeurs gelegen op 5 minuten lopen.

Op onze website vind je meer foto- en videomateriaal van de Blikopener en Blikvanger en extra informatie over faciliteiten, catering en prijzen. Bovendien kun je hier te allen tijde de beschikbaarheid inzien en rechtstreeks een reservering plaatsen!

Tot snel!

Bezoek de website