Toon menu
Foto 1 bij De Witte Vosch
Foto 2 bij De Witte Vosch
Foto 3 bij De Witte Vosch
Foto 4 bij De Witte Vosch
Foto 5 bij De Witte Vosch
Foto 6 bij De Witte Vosch

De Witte Vosch
Vergaderlocatie in Utrecht - Utrecht

De Witte Vosch
Oudegracht 46
3511AR Utrecht

Telefoon
030 - 670 1327
Personen
4 - 120
Zalen
4
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Vergaderen in Utrecht

De Witte Vosch is gelegen in het hartje van Utrecht en is uniek door haar kleinschaligheid, persoonlijke aandacht, intieme sfeer, maar toch ruimte voor groepen van 120 personen. Organisaties die bijeenkomsten organiseren voor 100-120 personen zijn niet aangewezen op grootschalige, onpersoonlijke complexen, maar kunnen in de gezellige binnenstad van Utrecht in een sfeervolle locatie hun event organiseren. 

Het monumentale pand van De Witte Vosch op de Oudegracht in Utrecht is onderverdeeld in verschillende ruimtes, met elk haar eigen mogelijkheden. Ook bieden wij audiovisuele ondersteuning aan ten tijde van uw bijeenkomst. Een vast team verwelkomt alle gasten persoonlijk in De Witte Vosch en zorgt ervoor dat het hen gedurende de gehele bijeenkomst aan niks ontbreekt. We denken mee over de bijeenkomst, indien gewenst en geven advies. We zijn snel, flexibel, gastvrij en professioneel. Een warm welkom voor u en voor uw gasten! 

Wij nemen uw zorgen uit handen en maken het mogelijk dat u tijdens uw evenement alles aandacht kunt hebben voor uw gasten. Wij hebben en houden de waarden service, kwaliteit en gastvriendelijkheid hoog in het vaandel. Het pand is modern ingericht en heeft alle faciliteiten die gewenst zijn om elk soort bijeenkomst perfect te kunnen faciliteren. Onze gasten kunnen 7 dagen per week zowel overdag als in de avonduren gebruik maken van onze diensten.

Bezoek de website