Toon menu
Foto 1 bij Fort aan de Klop
Foto 2 bij Fort aan de Klop
Foto 3 bij Fort aan de Klop
Foto 4 bij Fort aan de Klop
Foto 5 bij Fort aan de Klop
Foto 6 bij Fort aan de Klop
Foto 7 bij Fort aan de Klop
Foto 8 bij Fort aan de Klop
Foto 9 bij Fort aan de Klop

Fort aan de Klop
Vergaderlocatie in Utrecht - Utrecht

Fort aan de Klop
1e Polderweg 2
3563MC Utrecht

Telefoon
030 266 05 55
Personen
10 - 70
Zalen
4
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Fort aan de Klop
Aan de rand van Utrecht, goed bereikbaar en midden in het groen, vind je Fort aan de Klop: een oase van rust op nog geen kwartiertje fietsen van de Dom. Een bijzondere, historische locatie voor een vergadering, heidag, personeelsuitje, training, jubileum of lezing - voorzien van alle moderne gemakken en comfort. Wil je écht eens wat anders? Dan is het fort iets voor jullie!

Een inspirerende locatie vol geschiedenis
Op het door gracht, groen en fortwallen omringde fortterrein waan je je even op een eiland. Het markante Wachthuis waar in de 19e eeuw de troepen waren gelegerd, is met z'n karakteristieke nissen en gewelven nu een sfeervolle brasserie. En in de monumentale artillerieloodsen zijn moderne ruimtes gecreëerd voor vergaderingen, trainingen en bijeenkomsten.

Prettige zalen en moderne faciliteiten
Fort aan de Klop is modern gefaciliteerd, kleinschalig en betaalbaar. Onze vier vergader- en trainingsruimtes hebben een capaciteit van 12 tot 70 personen. Het zijn prettige, lichte zalen die je in verschillende combinaties per dagdeel kunt huren. Wifi, presentatiemiddelen en onze handige "vergaderkist" behoren tot het standaard arsenaal van iedere ruimte. Aanvullend kun je ook laptops en een geluidsinstallatie huren. 50% korting op zaalhuur in december, januari en februari. Tijdens de wintermaanden profiteert u van maar liefst 50% korting op onze reguliere zaalhuurprijzen. En we verrassen je gasten met een beker warme chocolademelk.

Er echt even helemaal 'uit'
Een mooie wandeling langs de Vecht met de polderwachter? Een roofvogelshow op de wallen van het fort? Of een workshop Schapendrijven of Bamboestieken? Het groene buitenterrein van het fort zelf én de omgeving bieden alle mogelijkheden voor een 'frisse neus', maar ook uitgebreide outdoor activiteiten voor een personeelsuitje of teambuilding evenement.

Ideaal voor meerdaagse bijeenkomsten
In artillerieloodsen bevinden zich ook onze appartementen en een ruime slaapzolder, met capaciteit tot 50 personen, compleet met volledig uitgeruste keukens, sanitair en sfeervolle verblijfruimtes. Het fort leent zich dan ook perfect voor meerdaagse bijeenkomsten.

Meer weten?
Neem direct contact op voor een voorstel op maat: bel 030 266 05 55 of mail naar info@fortaandeklop.com.

Bezoek de website