Toon menu
Foto 1 bij Heirloom
Foto 2 bij Heirloom
Foto 3 bij Heirloom
Foto 4 bij Heirloom
Foto 5 bij Heirloom
Foto 6 bij Heirloom
Foto 7 bij Heirloom

Heirloom
Vergaderlocatie in Utrecht - Utrecht

Heirloom
Pausdam 10
3512HN Utrecht

Telefoon
030 231 0347
Personen
6 - 400
Zalen
30
Kaart
Tonen
Socials
Instagram

Bezoek de website

Exclusief vergaderen in het hart van Utrecht

Heirloom is het platform dat bijeenkomsten in Paushuize, Huize Molenaar en de Geertekerk verzorgt. De ruimtes in deze unieke monumentale panden zijn te reserveren voor besloten bijeenkomsten van 6 tot 400 personen. Wilt u een diner, congres of vergadering bij ons organiseren? Wij denken graag met u mee over de invulling van je bijeenkomst. Ook voor meer feestelijke aangelegenheden, zoals een huwelijk, afstudeer- of promotiediner bent u bij ons aan het juiste adres!

Bij Heirloom beschikt uw gezelschap altijd over eigen ruimten. U luncht, vergadert of dineert altijd in volledige privacy. Anders dan vaak wordt aangenomen hebben wij geen gemeenschappelijke ruimte zoals een lobby, bar of restaurant, zelfs het aperitief geniet uw gezelschap in een aparte ruimte.

Lunches en diners

U kunt kiezen uit verschillende broodlunches die wij kunnen serveren voor, tijdens, of na de vergadering. Onze broodlunches worden vrijwel altijd ‘informeel’ geserveerd, dat wil zeggen in buffetvorm, wij plaatsen voor uw gasten enkele statafels en zitjes.

Voor de invulling van een zakenlunch of zakendiner waarbij overleg of kennisoverdracht de boventoon voert hebben wij het ‘vorkjes’ concept ontwikkeld. Uw gasten krijgen in drie- of vier gangen steeds een gerecht geserveerd aan de vergadertafel. Papierwerk kan daarbij gewoon op tafel blijven, de bediening is attent maar terughoudend aanwezig. U eet terwijl u vergadert! U kunt ook kiezen voor het standaard diner van 3 tot 7 gangen waarbij we passende wijnen serveren.

Het ‘walking dinner’, waarbij de gerechten op kleine bordjes aan statafels worden uitgeserveerd, is een uitkomst voor meer informele bijeenkomsten. Van oudsher is het verzorgen van diners onze specialiteit, voor uitgebreide informatie over de mogelijkheden verwijzen wij u gaarne naar de pagina over onze keuken.

Bezoek de website