Toon menu
Foto 1 bij Het Spoorwegmuseum
Foto 2 bij Het Spoorwegmuseum
Foto 3 bij Het Spoorwegmuseum
Foto 4 bij Het Spoorwegmuseum
Foto 5 bij Het Spoorwegmuseum
Foto 6 bij Het Spoorwegmuseum

Het Spoorwegmuseum
Vergaderlocatie in Utrecht - Utrecht

Het Spoorwegmuseum
Maliebaanstation 16
3581XW Utrecht

Telefoon
030 230 6289
Personen
10 - 3000
Zalen
13
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Het Spoorwegmuseum in Utrecht heeft verschillende ruimtes inzetbaar voor vergaderingen, diners en recepties. Afhankelijk van de grootte van uw gezelschap en uw wensen wordt gekeken welke locatie in het museum het beste aan uw wensen voldoet. Of u nu royaal wilt dineren in de klassieke grandeur van het Maliebaanstation, of een congres wilt organiseren in de dynamische omgeving van de museumhal met haar imposante locomotieven, een congres wilt organiseren tot tweehonderd personen of een workshop met twintig deelnemers.

Neem het Maliebaanstation. Dit prachtig gerenoveerde station uit 1874 bevat een aantal prachtige vergaderruimtes die rust en klasse uitstralen. Vergader in één van de wachtkamers van dit antieke station en laat u inspireren door de rustieke sfeer.De Wachtkamer 1ste & 2e klasse met zijn prachtige houten vloer, kroonluchter en bijzondere schouw ademt de sfeer van het jaar 1874. Deze zaal heeft een capaciteit van maximaal 75 gasten. De 19de eeuwse ambiance vindt u ook terug in de Wachtkamer 3e klasse met zijn originele Mechels buffet. .

In het hart van het museum vindt u een congreszaal en foyer. Deze congresruimte is geschikt voor maximaal 200 personen en is voorzien van audiovisuele middelen. De aangrenzende foyer biedt een prachtige locatie voor de ontvangst van uw gasten en een opkikker tijdens de pauzes. In Wereld 4, de Werkplaats, is ruimte om met maximaal 500 personen te dineren tussen de indrukwekkende historische treinen van het museum. Een fantastische belevenis! Ook kunt u hier een feest geven tot wel 3000 personen. Het Spoorwegmuseum heeft een eigen parkeerplaats voor 200 auto's.

Bezoek de website