Toon menu
Foto 1 bij Het Zwarte Huis
Foto 2 bij Het Zwarte Huis
Foto 3 bij Het Zwarte Huis
Foto 4 bij Het Zwarte Huis

Het Zwarte Huis
Vergaderlocatie in Utrecht - Utrecht

Het Zwarte Huis
Lange Nieuwstraat 113
3512PG Utrecht

Telefoon
030 231 4919
Personen
2 - 16
Zalen
1
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Vergaderlocatie Utrecht
Vergaderlocatie ‘Het Zwarte Huis’ bevindt zich op een unieke locatie in het centrum van Utrecht. Het karakteristieke zuidelijke deel van de oude binnenstad, het Museumkwartier, is een ideale bron voor creativiteit, inspiratie en een goede sfeer.

Het Zwarte Huis bestaat uit een kantoorruimte (atelier), een vergaderruimte en zes appartementen. De vergaderruimte, gelegen op de tweede verdieping is te gebruiken voor vergaderingen, presentaties, workshops en trainingen tot 16 personen en is toegankelijk voor minder validen. Architectenbureau Bakers Architecten, de ontwerpers van de locatie, is gevestigd in het atelier op de begane grond.

Mogelijkheden
Vergaderingen, trainingen, workshops en presentaties zijn enkele voorbeelden waar de locatie zich uitstekend voor leent. De ruimte is voorzien van een pantry, een eigen toiletruimte en is rolstoeltoegankelijk. De vergaderruimte is geschikt voor groepen tot 16 personen.

Voorzieningen
De ruimte beschikt over diverse voorzieningen zoals draadloos internet, een 50” flatscreen aangesloten op een computer (met diverse software) én te gebruiken via een laptop. De flatscreen is Full HD en vervangt daarmee de beamer voor presentaties. Uiteraard zijn ook een whiteboard, flip-over en prikbord beschikbaar. De ruimte is voorzien van airconditioning en heeft een vaste tafelopstelling. Voor vergaderingen met externe partijen is er de mogelijkheid om een videoconference te houden.

Bezoek de website