Toon menu
Foto 1 bij Huize Molenaar
Foto 2 bij Huize Molenaar
Foto 3 bij Huize Molenaar
Foto 4 bij Huize Molenaar
Foto 5 bij Huize Molenaar
Foto 6 bij Huize Molenaar
Foto 7 bij Huize Molenaar

Huize Molenaar
Vergaderlocatie in Utrecht - Utrecht

Huize Molenaar
Korte Nieuwstraat 6-8
3512NM Utrecht

Telefoon
030 231 0347
Personen
2 - 150
Zalen
9
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Exclusief vergaderen in het hart van Utrecht
Bij Huize Molenaar beschikt uw gezelschap altijd over eigen ruimten. U luncht, vergadert of dineert altijd in volledige privacy. Anders dan vaak wordt aangenomen hebben wij geen gemeenschappelijke ruimte zoals een lobby, bar of restaurant, zelfs het aperitief geniet uw gezelschap in een aparte ruimte.

Vergaderingen en presentaties
Wij bieden negen verschillende ruimten aan voor vergaderingen en / of presentaties, vrijwel altijd in combinatie met een lunch of een diner. Een boardroom opstelling kunnen wij verzorgen voor groepen van 6 tot 32 gasten. In theateropstelling kunnen in de Suite 50 gasten plaatsnemen, de Tuinkamer dient dan als ruimte voor de ontvangst en eventuele koffiepauzes. 

Ons huis is bij uitstek geschikt voor bijeenkomsten waarbij diverse subruimten nodig zijn. De Suite dient dan als plenaire zaal, u heeft dan nog maar liefst acht ‘break-out’ rooms tot uw beschikking. De capaciteit van onze kamers verschilt per opstelling. Indien u kiest voor een informele broodlunch kan deze zaal als subruimte gebruikt worden tot een half uur voor- en vanaf een half uur na de lunch.

Vanwege de grootte van onze stijlkamers is bij ons geen carré of U-opstelling mogelijk. Wel zijn onze boardroom tafels zodanig breed (135cm) dat men elkaar ook bij grotere groepen nog goed kan zien. De Pauluskamers zijn speciaal ingericht voor vergaderingen, met een extra brede boardroom tafel (195cm).

Lunches en diners
U kunt kiezen uit verschillende broodlunches die wij kunnen serveren voor, tijdens, of na de vergadering. Onze broodlunches worden vrijwel altijd ‘informeel’ geserveerd, dat wil zeggen in buffetvorm, wij plaatsen voor uw gasten enkele statafels en zitjes.

Voor de invulling van een zakenlunch of zakendiner waarbij overleg of kennisoverdracht de boventoon voert hebben wij het ‘vorkjes’ concept ontwikkeld. Uw gasten krijgen in drie- of vier gangen steeds een gerecht geserveerd aan de vergadertafel. Papierwerk kan daarbij gewoon op tafel blijven, de bediening is attent maar terughoudend aanwezig. U eet terwijl u vergadert!

Het ‘walking dinner’, waarbij de gerechten op kleine bordjes aan statafels worden uitgeserveerd, is een uitkomst voor meer informele bijeenkomsten. Van oudsher is het verzorgen van diners onze specialiteit, voor uitgebreide informatie over de mogelijkheden verwijzen wij u gaarne naar de pagina over onze keuken.

Bezoek de website