Toon menu
Foto 1 bij Kunstkamer Utrecht
Foto 2 bij Kunstkamer Utrecht
Foto 3 bij Kunstkamer Utrecht
Foto 4 bij Kunstkamer Utrecht

Kunstkamer Utrecht
Vergaderlocatie in Utrecht - Utrecht

Kunstkamer Utrecht
Kromme Nieuwegracht 8a
3512HG Utrecht

Telefoon
06 22 980 360
Personen
2 - 10
Zalen
2
Kaart
Tonen
Contact
Heleen Roossien

Bezoek de website

Vergaderen in Utrecht stad

De Kunstkamer Lounge beschikt over alle mogelijke ondersteunende faciliteiten, zoals gratis wifi, gratis flipover, plasmascherm (52 inch) en laptop. De gasten kunnen de hele dag onbeperkt gebruik maken van onze luxe koffiemachine (Jura) en diverse luxe theesoorten. Het water op tafel (plat en bruis) en de snoeperij worden regelmatig ververst en Heleen, de eigenaresse, bakt voor iedere bijeenkomst een heerlijke taart of cake. Voor de lunch heeft u de keuze uit een verzorgde of een luxe lunch.

En zoals de benaming al zegt, in de Kunstkamer staat een heerlijke loungebank en daarmee leent deze ruimte zich heel goed voor iets kleinere groepen of informele setting. Natuurlijk met de bekende service dus is er gedurende je hele vergadering een gastheer of –vrouw aanwezig om je gasten op te vangen, als aanspreekpunt en om je bijeenkomst soepel te laten lopen.

Aan de achterkant heeft de Kunstkamer uitzicht op onze mooie diepe tuin. Natuurlijk kunnen onze gasten bij mooi weer gebruik maken van deze tuin. Om even op adem te komen, te werken en natuurlijk om lekker met elkaar te lunchen

Bezoek de website