Toon menu
Foto 1 bij Museum Speelklok
Foto 2 bij Museum Speelklok
Foto 3 bij Museum Speelklok
Foto 4 bij Museum Speelklok
Foto 5 bij Museum Speelklok
Foto 6 bij Museum Speelklok
Foto 7 bij Museum Speelklok
Foto 8 bij Museum Speelklok
Foto 9 bij Museum Speelklok

Museum Speelklok
Congrescentrum in Utrecht - Utrecht

Museum Speelklok
Steenweg 6
3511JP Utrecht

Telefoon
030 231 2789
Personen
2 - 500
Zalen
4
Kaart
Tonen
Socials

Bezoek de website

Muzikaal bijeenkomen in Museum Speelklok Utrecht

In 2016 bestond Museum Speelklok 60 jaar. Het museum organiseert met grote regelmaat spraakmakende tentoonstellingen. Museum Speelklok is zeer centraal (Utrecht) gelegen en heeft een heel bijzonder karakter. Met nog geen 10 minuten lopen van het Centraal Station en een nabijgelegen parkeergarage om de hoek, is de locatie zeer goed te bereiken. De collectie zelfspelende instrumenten vormt in de Middeleeuwse Buurkerk een uniek decor voor elke bijeenkomst.

Museum Speelklok biedt de ideale plek voor vergaderingen of zakelijke bijeenkomsten in het centrum van Utrecht. Tijdens openingstijden van het museum kunt u met een maximum van ongeveer 100 personen terecht in onze zogenaamde glazen ‘Transeptzaal’ op de tweede verdieping. Hier zit u bijna in de nok van de middeleeuwse kerk en heeft u een prachtig uitzicht over het museum. Er is tevens ruimte voor diverse koffie- en theepauzes, lunches of borrels in de naastgelegen foyer. De Transeptzaal is zeer geschikt voor groepsactiviteiten zoals presentaties, vergaderingen, zakelijke bijeenkomsten en door u te organiseren workshops.

Op maandagen en na sluitingstijd staat het museum geheel tot uw beschikking en heeft u de mogelijkheid om in alle rust een groepsactiviteit te plannen in verschillende museumzalen. Zo is er de mogelijkheid te vergaderen op een plek naar keuze, of zelfs een volledig congres te organiseren. Het grote en centrale Middenschip met de prachtige monumentale gewelven biedt ruimte voor grote bijeenkomsten tot 500 personen. Ook ons professionele podium, inclusief technische ondersteuning, is hier tegen een meerprijs beschikbaar. Alle museumzalen zijn bovendien geschikt voor workshops of bijeenkomsten van diverse grootte. Museumcafé Klok is uitermate geschikt voor een lunch, een ontvangst met koffie en thee of borrel.

In alle ruimtes kunnen wij de noodzakelijke audiovisuele middelen voor u verzorgen. Ook kunt u altijd gebruik maken van de muzikale rondleiding, waarbij de collectie live gedemonstreerd wordt. Een onvergetelijk onderdeel van uw bijeenkomst.

Bezoek de website