Toon menu
Foto 1 bij Restaurant Zuiver
Foto 2 bij Restaurant Zuiver
Foto 3 bij Restaurant Zuiver
Foto 4 bij Restaurant Zuiver
Foto 5 bij Restaurant Zuiver
Foto 6 bij Restaurant Zuiver
Foto 7 bij Restaurant Zuiver

Restaurant Zuiver
Vergaderlocatie in Utrecht - Utrecht

Restaurant Zuiver
Krommewetering 51
3543AM Utrecht

Telefoon
030 2383 233
Personen
2 - 150
Zalen
3
Kaart
Tonen
Contact
Marieke van Koerten

Bezoek de website

Deze verrassende locatie is gevestigd in een gerenoveerde oude boerderij in het Utrechtse Leidsche Rijn. Zuiver is een unieke locatie met een prachtige uitstraling en uitstekende bereikbaarheid door haar ligging aan de A2.

Naast het restaurant beschikt Zuiver over twee ruimtes; de Herenkamer en de Zuiverzaal. De Herenkamer is zeer geschikt voor een vergadering en biedt ruimte aan maximaal 20 personen. De Herenkamer beschikt tevens over een eigen bar. De Zuiverzaal is multifunctioneel te gebruiken en is ideaal vanwege de afmetingen en de hoogte van de zaal (6 meter!). Deze ruimte is geschikt voor uw feest of zakelijke bijeenkomst van 40 tot 150 personen.

De Herenkamer is uniek in de omgeving vanwege haar authentieke uitstraling. De ruimte is 25 m2, exclusief de opkamer van 12 m2. Een perfecte locatie voor uw vergadering of zakelijk diner tot 27 personen, maar zeker ook geschikt voor een aansluitende borrel of receptie tot 45 personen.

De Zuiverzaal is multifunctioneel te gebruiken en is ideaal vanwege de afmetingen en de hoogte van de zaal (6 meter). Deze ruimte is zeer geschikt voor uw presentatie of personeelsfeest tot 180 personen. Daarnaast zijn er in de Zuiverzaal diners mogelijk tot maximaal 130 personen. Borrels en feesten zijn mogelijk tot 190 personen.

Daarnaast zijn professionele, vriendelijke service en een aangename, ontspannen sfeer een must voor een geslaagd feest en een zakelijke evenement. Het personeel van restaurant Zuiver verricht al het mogelijke om dit waar te maken. Of het nu gaat om een zakendiner, vergadering, congres of een personeelsfeest, Zuiver zet uw zinnen op scherp: de smaak, het gehoor en het zicht. Ons salesteam informeert u tijdens kantooruren graag over de talloze mogelijkheden!

Bezoek de website