Toon menu
Foto 1 bij Spoorwegmuseum
Foto 2 bij Spoorwegmuseum
Foto 3 bij Spoorwegmuseum
Foto 4 bij Spoorwegmuseum
Foto 5 bij Spoorwegmuseum
Foto 6 bij Spoorwegmuseum
Foto 7 bij Spoorwegmuseum
Foto 8 bij Spoorwegmuseum
Foto 9 bij Spoorwegmuseum

Spoorwegmuseum
Congrescentrum in Utrecht - Utrecht

Spoorwegmuseum
Maliebaanstation 16
3581XW Utrecht

Telefoon
030 230 6206
Personen
10 - 3000
Zalen
16
Kaart
Tonen
Socials
Instagram

Bezoek de website

Tweets van Spoorwegmuseum

Het Spoorwegmuseum, unieke vergaderlocatie in hartje Utrecht

Dineren tussen de treinen. Vergaderen in een oude stationschefwoning. Een workshop in een koninklijke wachtkamer. De zakelijke mogelijkheden in het Spoorwegmuseum zijn zeer gevarieerd. Met een antiek stationsgebouw en een moderne museumhal leent het Spoorwegmuseum zich voor elk evenement; van borrel, congres of heidag tot een spetterend bedrijfsfeest voor wel 3000 deelnemers. Aan u de keus.

De veelzijdigheid van de locatie komt vooral tot uiting in de grote museumhal. Hier staan de pronkstukken van het Spoorwegmuseum, levensgrote treinen die stuk voor stuk een lange historie ademen. We rangeren de treinen graag aan de kant voor bijeenkomsten met meerdere honderden gasten. De treinen vormen het decor, u hoeft hier weinig aan toe te voegen.

Maar er is meer. In totaal zijn er 16 verschillende zakelijke ruimtes in het Spoorwegmuseum. Klassieke wachtkamers in het Maliebaanstation, maar ook een Expositieruimte voor bijeenkomsten tot 300 personen. Het beroemde blauwe informatiebord van Utrecht CS en een machtige stoomlocomotief zorgen voor de juiste ambiance.

De Expositieruimte is volledig toegerust met alle audiovisuele middelen, dat maakt het makkelijker en goedkoper om hiervan gebruik te maken. Bovendien is de zaal makkelijk te combineren met andere ruimtes in het museum, een bijeenkomst krijgt in deze setting altijd een bijzondere sfeer mee.

Combineer uw zakelijke bijeenkomst vooral ook eens met een rondleiding. De rondleiders van het museum weten alles te vertellen over de treinen en hun geschiedenis. Het biedt de mogelijkheid om tussen de bedrijven door een ontspannende doch leerzame wandeling te maken langs de kroonjuwelen van het museum. Ook de attracties zijn de moeite waard, zoals de Vuurproef of De Grote Ontdekking.

De afdeling reserveringen van het Spoorwegmuseum helpt u graag met het samenstellen van een geschikt programma. 

Bezoek de website