Toon menu
Foto 1 bij The Colour Kitchen Utrecht
Foto 2 bij The Colour Kitchen Utrecht
Foto 3 bij The Colour Kitchen Utrecht
Foto 4 bij The Colour Kitchen Utrecht
Foto 5 bij The Colour Kitchen Utrecht
Foto 6 bij The Colour Kitchen Utrecht
Foto 7 bij The Colour Kitchen Utrecht
Foto 8 bij The Colour Kitchen Utrecht
Foto 9 bij The Colour Kitchen Utrecht

The Colour Kitchen Utrecht
Vergaderlocatie in Utrecht - Utrecht

The Colour Kitchen Utrecht
Prinses Christinalaan 1
3554JL Utrecht

Telefoon
030 223 0023
Personen
10 - 250
Zalen
4
Kaart
Tonen

Bezoek de website

The Colour Kitchen is gesitueerd in een compleet gerenoveerd authentiek schoolgebouw met bijbehorende tuin en drie stijlvolle vergaderlokalen. De capaciteit van deze lokalen wisselt van maximaal 45 tot maximaal 100 personen. Voor zakelijke bijeenkomsten verzorgen we de hele ‘vergaderdag’ en bieden we complete arrangementen aan. Met koffie, thee of andere drankjes en gezonde hapjes om het energiepeil op niveau te houden. Daarnaast regelen we graag een compleet verzorgde lunch of een diner na afloop.

Al onze lokalen zijn uitgerust met standaard vergadervoorzieningen, gratis WiFi en zijn helemaal flexibel in te richten naar wens. De sfeer die ons gebouw uitstraalt zorgt voor rust en maakt onze locatie uitermate geschikt voor een dag brainstormen of om in alle rust te vergaderen. Tijdens een dag(deel) bij The Colour Kitchen komen de creativiteit en ideeën als vanzelf naar boven…

Tevens beschikt The Colour Kitchen over een authentieke Theaterzaal met een capaciteit tot 250 personen. Uitgerust met de nieuwste techniek en alle nodige vergadervoorzieningen. Daarbij is het mogelijk om breakout rooms te gebruiken. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen, we zorgen voor een op maat gemaakte offerte op basis van uw wensen.

Bezoek de website