Toon menu
Foto 1 bij Vineyard food & drinks
Foto 2 bij Vineyard food & drinks
Foto 3 bij Vineyard food & drinks
Foto 4 bij Vineyard food & drinks
Foto 5 bij Vineyard food & drinks
Foto 6 bij Vineyard food & drinks
Foto 7 bij Vineyard food & drinks
Foto 8 bij Vineyard food & drinks

Vineyard food & drinks
Vergaderlocatie in Utrecht - Utrecht

Vineyard food & drinks
Atoomweg 63
3542AA Utrecht

Telefoon
030 - 303 5577
Personen
4 - 80
Zalen
1
Kaart
Tonen
Socials

Bezoek de website

Vergaderlocatie Utrecht
Op zoek naar een centraal gelegen, inspirerende vergaderruimte met gratis parkeergelegenheid? Dan bent u bij Vineyard food & drinks aan het juiste adres. Vergaderingen kunnen gecombineerd worden met goed eten en drinken in ons restaurant met open keuken.

Vergaderzaal
De moderne vergaderzaal heeft een capaciteit van maximaal 26 personen in een U-vorm en maximaal 80 personen in theateropstelling. Het is een self-supporting ruimte met een koffieautomaat, koelkast, watervoorziening, ontvangstruimte met enkele statafels en toiletten om de hoek. Vanaf de A2, tussen Amsterdam en Utrecht, is het afslag 7. Reistijd vanaf het centrum van Utrecht is tussen 5 en 10 minuten, vanaf Amsterdam 20 minuten. 

Restaurant
Vineyard food & drinks verzorgt in het restaurant van ’s ochtends vroeg tot in de avond verse broodjes, ontbijt, lunch, diner en borrels. Je geniet er op een hoogwaardig niveau van gezonde, duurzame producten tegen een eerlijke prijs. Bovendien wordt alles live en voor de schermen bereid.

Werkplekken
Naast de vergaderzaal en het restaurant zijn er 25 gratis werkplekken voorzien van aansluit- en oplaadpunten voor telefoon, tablet en computer. Gratis high speed Wi-Fi en kosteloos airprinten en –scannen is vanzelfsprekend. Gebruik maken van de werkplekken is gratis, u betaalt alleen de consumpties.


Bezoek de website