Toon menu
Foto 1 bij Winkel van Sinkel
Foto 2 bij Winkel van Sinkel
Foto 3 bij Winkel van Sinkel
Foto 4 bij Winkel van Sinkel
Foto 5 bij Winkel van Sinkel
Foto 6 bij Winkel van Sinkel
Foto 7 bij Winkel van Sinkel
Foto 8 bij Winkel van Sinkel
Foto 9 bij Winkel van Sinkel
Foto 10 bij Winkel van Sinkel

Winkel van Sinkel
Vergaderlocatie in Utrecht - Utrecht

Winkel van Sinkel
Oudegracht 158
3511AZ Utrecht

Telefoon
030 230 3030
Personen
2 - 1400
Zalen
12
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Onze eventmanagers hebben maar één missie: ervoor zorgen dat uw evenement voldoet aan úw wensen en verwachtingen. Wij luisteren graag naar uw ideeën en nemen de tijd om samen rond te tafel te zitten en te sparren over de invulling van uw evenement. Ons doel? Een betekenisvolle beleving creëren voor onze gasten!

Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor uw vergadering, diner, lunch, bedrijfsfeest, congres, huwelijksfeest, beurs of meerdaagse bijeenkomst? De Winkel van Sinkel beschikt over twee locaties die samen meer dan 10 zalen bieden. Zo hebben wij voor ieder event een geschikte zaal met eigen historie en karakteristieke uitstraling.

Aan de sfeervolle Oudegracht in hartje Utrecht bevindt zich in een uniek, monumentaal pand de Winkel van Sinkel. In de werfkelders onder de Winkel van Sinkel is de Tapaskelder gevestigd, een sfeervol restaurant met Oosterse en Mediterrane invloeden. De mogelijkheid bestaat om de Tapaskelder exclusief af te huren voor een besloten feest of diner. Ottone is een externe locatie van de Winkel van Sinkel, gelegen aan één van de mooiste grachten in Utrecht: de Kromme Nieuwegracht. Met haar 14 meter hoge plafond is dit voormalig kerkgebouw uit 1863 een prachtige locatie.

Naast de Grote Zaal (250 gasten) en de Balzaal (100 gasten) zijn er bij de Winkel van Sinkel diverse andere zalen, variërend in capaciteit van 4 tot 80 gasten. Hierdoor is er altijd een geschikte zaal voor uw vergadering, presentatie of bijeenkomst. Alle zalen zijn sfeervol ingericht en beschikken over de modernste presentatietechnieken. Zoekt u een bijzondere locatie in het historische centrum van Utrecht voor uw howelijk? De Winkel van Sinkel is de perfecte plek voor een onvergetelijke dag. Onze romantische zalen hebben zowel een klassieke als een moderne uitstraling en geven de perfecte uitstraling voor uw huwelijk.

Bent u benieuwd welke ruimte past bij uw wensen? Neem dan vrijblijvend contact op met onze eventmanagers, wij maken graag een offerte op maat.

Bezoek de website