Toon menu
Foto 1 bij Youmeet
Foto 2 bij Youmeet
Foto 3 bij Youmeet
Foto 4 bij Youmeet
Foto 5 bij Youmeet
Foto 6 bij Youmeet
Foto 7 bij Youmeet
Foto 8 bij Youmeet

Youmeet
Vergaderlocatie in Utrecht - Utrecht

Youmeet
Orteliuslaan 11
3528BA Utrecht

Telefoon
030 767 0567
Personen
2 - 65
Zalen
5
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Youmeet heeft vijf inspirerende ruimten die afzonderlijk of als één geheel gehuurd kunnen worden en die specifiek ingericht zijn voor de verschillende fasen van een vergadering; de opstart, ideeën genereren, oplossingen uitwerken, reflecteren en besluiten nemen. 

•   Het auditorium (speak.): een presentatieruimte, ruim opgezet voor het gericht zenden, geboeid luisteren en voor energieke interactie. In de ruimte zijn twee beamers, er is subliem geluid en er zijn stoelen met een ingebouwd tafeltje.

•   De creatieve ruimte (create.): een flexibele en lichte ruimte waar de creatieve ideeënontwikkeling wordt gestimuleerd". In de ruimte is een groot verrijdbaar whiteboard (zes meter aan beide zijden), er zijn twee ronde tafels, stoelen en/of poefjes, een beamer en geluid voor een brainstormsessie.

•   De ontwerpruimte (design.): een actieve ruimte met twee hoge werktafels met krukken, een whiteboard-wand en twee smartboard/beamer mogelijkheden voor het (verder) uitwerken van ideeën.

•   De huiskamer (reflect.): een informele ruimte met banken, een lcd scherm en geluid, voor het reflecteren van ideeën en het voeren van gesprekken.

•   De vergadertafel (decide.): een ruimte waar knopen worden doorgehakt aan een ronde tafel met een beamer, whiteboard en flipover. 

Bij Youmeet kun je ontbijten, lunchen of dineren. De gerechten zijn dagvers, zeer smaakvol en van biologische oorsprong.

U kunt uw vergadering ook combineren met een workshop of training. Youmeet biedt de ruimte om op een andere en creatieve manier te kijken naar vraagstukken in uw organisatie. Professionele en ervaren procesbegeleiders helpen om oplossingen te vinden vanuit nieuwe perspectieven. Wij bieden verschillende workshops en trainingen. Laat u verrassen door onze aanpak en methodiek en die van de procesbegeleiders uit ons netwerk! 

Youmeet is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer.

Bezoek de website