Toon menu
Foto 1 bij Youmeet
Foto 2 bij Youmeet
Foto 3 bij Youmeet
Foto 4 bij Youmeet
Foto 5 bij Youmeet
Foto 6 bij Youmeet
Foto 7 bij Youmeet
Foto 8 bij Youmeet

Youmeet
Vergaderlocatie in Utrecht - Utrecht

Youmeet
Orteliuslaan 11
3528BA Utrecht

Telefoon
030 767 0567
Personen
2 - 65
Zalen
5
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Youmeet is ontworpen om vergaderen energieker en effectiever te maken. Alles draait om het resultaat. Vanaf de ontvangst met versgemalen koffie wordt iedere stap in de vergadering optimaal ondersteund. Met moderne ruimten die uitnodigen om te spreken, activeren, ontwerpen of concentreren.

De vergaderruimte Speak biedt ruimte om op de zeepkist te staan, je boodschap met impact over te brengen. Speak is perfect voor de kickstart van je project, de presentatie aan je team of een koppen-bij-elkaar-sessie.

In Create vindt het creatieve proces plaats. Deze vergaderruimte is gemaakt om te prikkelen, te inspireren en te creëren. Hier vindt je brainstormsessie plaats en ontstaan de beste ideeën.

Design is een lab waarin je je nieuwe ideeën tot leven brengt. Een ontwerpruimte waar oplossingen, plannen en strategieën ontstaan. In dit multimediale lab brengt de nieuwste technologie je tot verrassende resultaten.

Tussen alle creatieve inspanningen en inhoudelijke gesprekken door is het altijd goed om even afstand te nemen en te reflecteren. In vergaderruimte Reflect doe je een stapje terug en kom je even tot rust.

Behoefte aan knopen doorhakken? Spijkers met koppen slaan? Decide is een zakelijke, formele ruimte waar je resultaatgericht vergadert. Want geen besluit, geen resultaat!

Daarnaast verzorgt Youmeet verzorgt een compleet vergaderarrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee, water, fris en koeken bij ontvangst en een fruitsmoothie in de middag. De vergadering, bijeenkomst of presentatie uitbreiden met een lunch, borrel of diner? Ook dat is mogelijk bij Youmeet. Geef je eet- en drinkwensen door en ontvang een voorstel op maat.

Bezoek de website