Toon menu

Vergaderlocaties in klassieke sfeer in Veldhoven

U bent op zoek naar een vergaderlocatie in klassieke sfeer in Veldhoven. We hebben in Veldhoven en omgeving de volgende 3 vergaderlocaties voor u gevonden:

 • De Brabantse Kluis De Brabantse Kluis heeft twee fraaie vergaderzalen: de Abt Pfanner zaal en de Pater Eustachiuszaal. Daarnaast kunt u perfect vergaderen in de Buitenkamer en biedt ook de Bogenveranda allerlei mogelijkheden voor groepen.
  2 - 65 Aarle-Rixtel (22 km)
  Lees meer Foto bij De Brabantse Kluis
 • Hotel de Leijhof Oisterwijk Voor de zakelijke markt biedt Hotel de Leijhof verschillende sfeervolle en efficiënte vergaderruimtes. Na een vergadering, training of congres, kunt u bij ons comfortabel overnachten in het hotel en genieten van een heerlijk diner in ons restaurant en als de weergoden het toelaten, vertoeven op één van onze terrassen.
  8 - 80 Oisterwijk (24 km)
  Lees meer Foto bij Hotel de Leijhof Oisterwijk
 • Hotel Restaurant la Sonnerie Hotel Restaurant la Sonnerie heeft haar naam te danken aan de klokkentoren (klokgeluid is 'sonnerie' in het Frans) én de ligging in het hart van Son. La Sonnerie is gevestigd in het voormalige klooster van de zusters der Liefde. De dikke muren van het robuuste gebouw weren geluiden van het hectische leven buiten. Gescheiden door een breed gazon ligt la Sonnerie direct aan de dorpsweg van Son.
  10 - 250 Son en Breugel (12 km)
  Lees meer Foto bij Hotel Restaurant la Sonnerie

Alle vergaderlocaties in Noord-Brabant

Vind een vergaderlocatie op plaats of provincie