Toon menu
Foto 1 bij Timboektoe
Foto 2 bij Timboektoe
Foto 3 bij Timboektoe
Foto 4 bij Timboektoe
Foto 5 bij Timboektoe
Foto 6 bij Timboektoe
Foto 7 bij Timboektoe
Foto 8 bij Timboektoe

Timboektoe
Vergaderlocatie in Velsen-Noord - Noord-Holland

Timboektoe
Reyndersweg 1
1951LA Velsen-Noord

Telefoon
0251 – 373 050
Personen
5 - 250
Zalen
1
Kaart
Tonen
Socials
Instagram

Bezoek de website

Vergaderlocatie aan zee

Ben je op zoek naar een unieke vergaderlocatie aan zee? Een plek waar jullie als team in alle rust kunnen vergaderen en van alle gemakken voorzien zijn? Waar jullie volop inspiratie kunnen opdoen zonder afgeleid te worden? Kom dan vergaderen bij strandpaviljoen Timboektoe!

Vergaderen aan zee in een inspirerende omgeving

Op een steenworp afstand van Amsterdam en Haarlem vind je het strand van Wijk aan Zee. Aan dit prachtige strand ligt onze unieke vergaderlocatie aan zee. Met aan de ene kant het Noordzeekanaal en aan de andere kant de ruisende zee. Water, natuur en stilte om je heen: deze inspirerende plek is ideaal om in alle rust nieuwe ideeën op te doen en succesvolle beslissingen te nemen!

Privé-paviljoen Kamango: van alle gemakken voorzien

Voor inspirerende vergaderingen en succesvolle teammeetings bieden wij jullie een unieke locatie: jullie eigen strandpaviljoen Kamango. Kamango is onderdeel van Timboektoe, maar bevat alle voorzieningen om jullie volledig te voorzien in alles wat jullie nodig hebben. Het vrijstaande en sfeervolle strandpaviljoen heeft een moderne uitstraling en bevat toch die echte strandvibe. Zo komen jullie terecht in een zakelijke, doch inspirerende en rustgevende omgeving! Het paviljoen is bovendien uitgerust met een eigen bar, toiletten, presentatieapparatuur, terras en alle licht- en geluidstechniek die jullie nodig zouden kunnen hebben. Missen jullie voorzieningen? Laat het ons weten, dan kijken we samen wat we voor jullie kunnen regelen!

Uiteraard kunnen jullie ook in jullie eigen strandpaviljoen gebruikmaken van de uitgebreide menukaart en service van ons naastgelegen strandrestaurant Timboektoe. We voorzien jullie graag van een verfrissende lunch tussen alle gesprekken door of sluiten jullie dag af met een smaakvol diner!

Teambuilding op maat

Willen jullie een belangrijke vergadering koppelen aan iets luchtigs zoals een gezellig teamuitje? Of juist de teamspirit versterken met een teambuilding op maat? Bij ons is het allemaal mogelijk! Geniet samen van zowel het strand als de zee door te gaan power kiten, blokarten, kajakken of raften. Of kom tot rust door creatief aan de slag te gaan met bamboe of graffiti art. Zijn jullie klaar voor een echte teambuilding of een leuke bedrijfsuitje? Dan organiseren wij samen met Outstanding Events, De Strandfabriek en Ozlines Surf een geslaagd teamuitje, volledig op jullie wensen afgestemd!

Uiteraard zijn jullie ook na zo’n actieve dag van harte welkom om aan te schuiven voor een heerlijk buffet, een BBQ aan het strand of een gezellige borrel!

Meer weten over onze unieke vergaderlocatie aan zee of direct een afspraak maken om een compleet verzorgde dag voor jullie te laten organiseren? Neem contact met ons op!


Bezoek de website