Toon menu
Foto 1 bij Landgoed Waterland
Foto 2 bij Landgoed Waterland
Foto 3 bij Landgoed Waterland

Landgoed Waterland
Vergaderlocatie in Velsen-Zuid - Noord-Holland

Landgoed Waterland
Rijksweg 116
1981LD Velsen-Zuid

Telefoon
0235470496
Personen
10 - 120
Zalen
6
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Wenst u te vergaderen in een dynamische en inspirerende omgeving, dan passen de locaties van Post Verkade Groep bij u. Door de diversiteit van onze locaties kunnen wij aan ieders wensen voldoen. Tijdens uw zakelijk evenement kunnen wij de lunch op diverse manieren verzorgen: In buffetvorm; schalen luxe broodjes uitgeserveerd aan uw vergadertafel. Of uitgeserveerd aan een fraai gedekte tafel in één van de zalen. Ook bestaat de mogelijkheid voor een walking lunch te kiezen. Terwijl uw gasten zelf een zit of sta plaats kiezen serveren wij in 6 of 7 rondes bordjes met heerlijkheden uit.

Voor een privé diner op Landgoed Waterland kunnen wij de Heerenkamer voor u reserveren. U kunt dan dineren aan onze bijzondere tafel, die afkomstig is van de Amerikaanse ambassade te Den Haag. Alle wereldleiders hebben aan deze tafel gedineerd. De tafel oogt als een plaatje en zal worden gedekt met wit linnen en onze porseleinen borden van Rosenthal met het wapen van Landgoed Waterland. Wij dekken met ons tafelzilver van Van Kempen en Begeer. Ook zullen grote zilveren vijfarmige kandelaars en verse bloemstukken de tafel sieren.

Voor een gezelschap groter dan 26 personen reserveren wij graag de salon en/of de antichambre voor u. Bent u op zoek naar een unieke locatie voor een spetterend bedrijfsfeest of ander zakelijk evenement dan is Landgoed Waterland zeer geschikt. Voor uw productpresentatie zijn er zeer goede mogelijkheden op Landgoed Waterland. Diverse bedrijven gingen u voor. Natuurlijk kunnen uw producten ook perfect voor het huis worden geplaatst.

Bezoek de website