Toon menu
Foto 1 bij Limburgs Museum
Foto 2 bij Limburgs Museum
Foto 3 bij Limburgs Museum
Foto 4 bij Limburgs Museum
Foto 5 bij Limburgs Museum
Foto 6 bij Limburgs Museum

Limburgs Museum
Vergaderlocatie in Venlo - Limburg

Limburgs Museum
Keulsepoort 5
5911BX Venlo

Telefoon
0773522112
Personen
2 - 200
Zalen
4
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Cultuur inspireert! De vergaderaccommodaties in het Limburgs Museum zijn multifunctioneel en beschikken over alle moderne, audiovisuele hulpmiddelen. De aantrekkelijke ruimtes zijn geschikt voor groepen tot tweehonderd personen.  Het Limburgs Museum ligt in het centrum van Venlo, pal tegenover trein- en busstation. Parkeergarages zijn op loopafstand. Het museum is tevens een ideale locatie voor uw bedrijfspresentaties, borrel of receptie.

De theaterzaal biedt ruimte aan 100 personen en is voorzien van alle gewenste technische faciliteiten en multimedia. Ideaal voor een (product)presentatie, lezing of vergadering. In de ruime, open museumfoyer, met uitzicht op het park, kunt u met 50 tot 200 personen terecht. Het Grand Café Het Gouvernement is de ideale bijeenkomst voor groepen van 15-100 personen en beschikt over een prachtig terras aan de parkzijde van het museum. Zoekt u een kleine bijzondere vergaderruimte voor 2 tot 15 personen dan kunt u terecht in de Ronde Ruimte, een voormalig tankstation.

Het Limburgs Museum is anders dan anders. Het gebouw is  een schepping van de architect Jeanne Dekkers. Het museum is strak en modern. Een honderd meter lange en zestien meter hoge muur van baksteen herinnert eraan dat hier in de middeleeuwen de stadsmuur van Venlo stond. Eenmaal binnen biedt de entree veel ruimte, licht en een verrassend spel van lijnen. In museumrestaurant Het Gouvernement kleuren culinaire heerlijkheden uit Limburg de kaart. Een inspirerend bezoek aan het museum met rondleiding of een historische filmvoorstelling behoren tot de extra mogelijkheden. In het museumrestaurant met terras  kunt u genieten van een lunch of diner.

Bezoek de website